Ο John Krasisnki αποκάλυψε ποια σκηνή του The Office αρνήθηκε να γυρίσει

Ο Jim θεώρησε πως δεν ήταν σωστό να κοροϊδεύει τους τηλεθεατές και όρθωσε το ανάστημά του.

Η σχέση του Jim Halpert με την Pam Beasley ήταν από τις ιστορίες που «βασάνισαν» τους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια των 8 σεζόν του αμερικάνικου The Office. Μια σχέση που πέρασε από χίλια κύματα όχι μόνο για όσους την είδαμε στη σειρά, αλλά και για τους ηθοποιούς.

Στο βιβλίο του Brian Baumgartner “Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History of The Office, αναφέρεται το αρχικό σενάριο του επεισοδίου “After Hours” της 8ης σεζόν. Εκεί ο Jim φαινόταν να απατά την Pam με την Cathy Simms, την αντικαταστάτριά της όσο η Pam έλειπε με άδεια μητρότητας. 

 

 

Τότε ο Krasinski πήγε αμέσως στον δημιουργό της σειράς, Greg Daniels για να συζητήσουν το τι έχει να προσφέρει μια τέτοια πλοκή. Μέχρι τότε ο Krasinski δεν είχε εκφράσει την παραμικρή διαμαρτυρία για τις σεναριακές στροφές της σειράς, όμως σε αυτή την περίπτωση ένιωσε ότι κάτι έπρεπε να κάνει.    

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μια λεπτή γραμμή, που πέρα από αυτή δεν μπορείς να πας για να προκαλέσεις το κοινό. Ένα κοινό που έχει αποδείξει ότι παραμένει για 8 σεζόν πιστό στη σειρά. Ένα κοινό το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον ανάλογο σεβασμό που αξίζει στην αγάπη που έχει δείξει στη σειρά.

 

 

Η εικόνα του Jim να απατά την Pam θα έκανε το κοινό να χάσει το ενδιαφέρον του για τη σειρά, καθώς αυτή θα μετατρεπόταν σε μια φτηνή σαπουνόπερα τύπου Τόλμη & Γοητεία με ανούσιες κόντρες και απιστίες.

Ο Daniels από την πλεύρα του προσπάθησε να δικαιολογήσει την σεναριακή του ιδέα. Πίστευε πως η σχέση των Jim και Pam είχε βαλτώσει και δεν πρόσφερε ενδιαφέρον στο κοινό. Αναζητούσε κάποιον τρόπο να κάνει λίγο πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα και να ταράξει λίγο τα νερά. 

 

 

Συνεχίζοντας ανέφερε πως η σειρά κυλούσε τόσο καλά για το κοινό που δεν ήθελε να τους έχει δεδομένους και σίγουρους πως το τέλος της σειράς θα είναι ένα τυπικό happy end. Με αυτή την απιστία θα ιντρίγκαρε το κοινό για να υποψιαστεί ότι το τέλος μπορεί και να είναι λιγότερο αναμενόμενο.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved