Ο Jake Paul με τον Elon Musk τσακώνονται για το ποιος θα σώσει τον κόσμο από την πείνα

Κοίτα να δεις που τελικά ο κόσμος θα χορτάσει.

Ήταν να μην το προσβάλουν τον Elon Musk, τώρα που τον πρόσβαλαν και του είπαν πως δεν δίνει φράγκο για τους ανθρώπους που πεινάνε, εκείνος το πήρε προσωπικά και λέει πως θα πουλήσει τις μετοχές της Tesla. Φυσικά κανείς δεν ξέρει αν τελικά έδωσε φράγκο αλλά οκ αυτά είναι λεπτομέρειες στο επικοινωνιακό παιχνίδι.

 

 

Μέχρι τώρα είναι ευρέως γνωστό πως ο Elon Musk έβαλε στοίχημα με τα Ηνωμένα Έθνη με σκοπό να καταπολεμήσει την παγκόσμια πείνα. Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Tesla και SpaceX υποσχέθηκε πως εάν τα Ηνωμένα Έθνη αποδείξουν πως $6 δις μπορούν να λύσουν αυτό το μείζον πρόβλημα τότε θα τα δωρίσει προς αυτόν τον ιερό σκοπό.

 

 
 

Τώρα όμως ο διάσημος influencer Jake Paul έρχεται να κοντράρει τον Musk και λέει πως θα δώσει κι αυτός χρήμα για τους πεινασμένους αυτού του κόσμου. Όλο χρήμα ακούμε όμως και χρήμα δεν βλέπουμε, μόνο βροχή από Tweets. Τι άλλο ξέρουν να κάνουν καλύτερα όλοι αυτοί οι μεγιστάνες; Να πιάνουν το τηλέφωνο και να στέλνουν βαρύγδουπα tweets, ε όμως έτσι κανείς δεν ξεπεινάει παιδιά μου.

 

 

Τώρα ο πασίγνωστος influencer και YouTuber, Jake Paul, μπαίνει και αυτός στο κόλπο τσιγκλώντας μέσα από τα social media του τον Musk. Σε ένα tweet του απάντησε στον Musk λέγοντας πως και αυτός με τη σειρά του θα δωρίσει $10 εκατομμύρια στον ίδιο σκοπό, αλλά με δύο προϋποθέσεις.

Παιδιά μη τσακώνεστε, ένας ένας όλοι θα προλάβουμε να σώσουμε τους πεινασμένους…ε ρε γέλιο που θα πέσει.

Δες εδώ ποιος είναι ο Jake Paul:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved