Όλα δείχνουν ότι ο διάσημος κωμικός θα επιστρέψει στις υπερηρωικές ταινίες. Σε ποιο ρόλο όμως;

Τον Jim Carrey τον μάθαμε ως Stanley Ipkiss στην ταινία «Η Μάσκα», τον απολαύσαμε παράλληλα ως Ace Ventura και Lloyd στο «Dumb and Dumber», δυστυχώς όμως τον θυμόμαστε και για την ερμηνεία του στο «Batman Forever» ως Riddler.

 

Αυτή τη στιγμή ο Paul Dano δείχνει ότι θα υποδυθεί έναν καλύτερο Riddler στο «The Batman».

H αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος Carrey δεν συμμετέχει τόσο συχνά σε ταινίες και αν δεν είχε πετύχει το εγχείρημα ως Dr. Robotnik στο συμπαθητικό «Sonic The Hedgehog» η καριέρα του θα συνέχιζε τον κατήφορο. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις υπερηρωικές ταινίες, αυτή τη φορά όμως για το σύμπαν του MCU και όχι της DC.

 

 

Ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί;

Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αλλά όπως διέρρευσε το Marvel Studios Spoilers subreddit το ντεμπούτο του θα αργήσει λίγο μεν, ωστόσο ο χαρακτήρας του θα έχει μεγάλη σημασία για το σύμπαν της Marvel.

Για όσους μάλιστα έπαιξαν το παιχνίδι «Marvels Avengers» ξέρουν καλά τι εστί MODOK. Πρόκειται για τον επιστήμονα George Tarleton o οποίος μετά από ένα ατύχημα παραμορφώνεται σε ένα τέρας με γιγάντιο κεφάλι, αλλά έχει τόσο μεγάλη γνώση από τεχνολογία σε σημείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του ως όπλα.

 

 

Μέχρι να έχουμε κάτι πιο επίσημο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη συμμετοχή του Carrey στο MCU ωστόσο λέγεται ότι το ντεμπούτο του MODOK ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» το 2023.

Υπομονή τώρα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved