O Alec Baldwin μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό ατύχημα

Σε εμφανώς κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για τον θάνατο της Halyna Hutchins, ο πρωταγωνιστής του Rust.

Μιλώντας σε ένα βίντεο του TMZ, o Alec Baldwin, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, εσπασε τη σιωπή του μπροστά σε μια ομάδα δημοσιογράφων. Εξήγησε ότι του έχει δοθεί η εντολή από την αστυνομία της Santa Fe να μην κάνει σχόλια γύρω από την έρευνα των αρχών, όμως μπόρεσε να πει κάποια πράγματα για το τραγικό συμβάν.

Ο Baldwin και η Hutchins ήταν φίλοι, μάλιστα την πρώτη μέρα μέρα των γυρισμάτων είχαν δειπνήσει μαζί για να γιορτάσουν την έναρξη της συνεργασίας τους. Όλα τα μέλη του συνεργείου συνεργάζονταν αρμονικά μεταξύ τους και ήταν κάτι το πραγματικά ανέλπιστο αυτό που συνέβη. 

 

 

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέλημα του Alec Baldwin είναι να βρίσκεται κοντά στον σύζυγο της Halyna Hutchins, και περισσότερο στον 9χρονο γιο της. Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους μιας και είναι όλοι σε κατάσταση σοκ ακόμα από τον τραγικό θάνατο της συζύγου και μητέρας. 

Η ομιλία του Baldwin διακόπηκε πολλές φορές από τα κλάματα που έβαλε και δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να πει ότι δεν μπορεί να πει λεπτομέρειες για την έρευνα της υπόθεσης. Αυτό που μπόρεσε να πει όμως, ήταν για την προσπάθεια που γίνεται να περιοριστεί η χρήση πραγματικών όπλων στα γυρίσματα. 

 

 

Αν και ο ίδιος έχει ρίξει άπειρες φορές με όπλα στα γυρίσματα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ήταν κάτι που δεν τον είχε απασχολήσει μέχρι τώρα, αν και βλέπει ότι είναι εύλογη η συζήτηση που ανοίγει. Δυστυχώς η κουλτούρα της Αμερικής γύρω από τα όπλα πιέζει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην καλλιτεχνική τους αναπαράσταση και γι’αυτό τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται αληθινά όπλα και αρκετές φορές αληθινές σφαίρες. 

Έχει ήδη ξεκινήσει μια καμπάνια συλλογής υπογραφών για να σταματήσει αυτή η πρακτική για να μην υπάρξουν ποτέ ξανά θύματα σαν την Halyna Hutchins και αγώνας αυτός έχει αφιερωθεί στη μνήμη της. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved