bbc Οι πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά τoυ δημιουργού των Peaky Blinders

Αυτή τη φορά ο Steven Knight «ακολουθεί» μια ομάδα των SAS στη Βόρεια Αφρική του B’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αν κάτι ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα για τον Steven Knight, είναι ότι ξέρει πως να μετατρέπει σε καθηλωτική τηλεοπτική σειρά τις περιπέτειας μιας σωστής αντροπαρέας. Γιατί κακά τα ψέματα, το Peaky Blinders δεν είναι μια σειρά με γκάνγκστερς και φαντεζί ρούχα, αλλά μια ωδή στην αντροπαρέα και τους ισχυρούς δεσμούς που αυτή αναπτύσει ανάμεσα στα μέλη της. 

 

 

Είμαστε σίγουροι πως την ίδια προσέγγιση έχει επιφυλάξει ο Steven Knight και για τη νέα σειρά του BBC με τίτλο SAS: Rogue Heroes, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2022. Τα γυρίσματα της μίνι σειράς των 6 επεισοδίων μόλις ολοκληρώθηκαν σε Μεγάλη Βρετανία και Μαρόκο και βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από αυτά.

 

 

Το σενάριο ακολουθεί μια ομάδα των SAS, κάτι ανάλογο με τους δικούς μας Καταδρομείς, στις αντίξοες συνθήκες της Βόρειας Αφρικής κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιστορία ξεκινάει στο Κάιρο του 1941 με τον Connor Swindells να υποδύεται έναν εκκεντρικό νεαρό αξιωματικό που τον έχει κυριεύσει η βαρεμάρα μετά από έναν τραυματισμό κατά την εκπαίδευση που τον κρατά κλινήρη. 

 

 

Εκεί συλλαμβάνει την ιδέα να συστήσει την πιο ανορθόδοξη στρατιωτική μονάδα η οποία και θα αποτελείται από τους πιο απείθαρχους και πιο απερίσκεπτους στρατιώτες που θα πολεμούν πίσω από τις γραμμές του εχθρού. O Swindells υποδύεται τον υπολοχαγό David Stirling, ο οποίος θεωρείται πλέον ως ο εμπνευστής του σύγχρονου ανορθόδοξου πολέμου και μαζί τους θα δούμε τους Jack O'Connell, Sofia Boutella και Dominic West.  

Στην περίπτωση που έχετε την παραμικρή αμφιβολία για τον ρεαλισμό που επιφύλαξε ο Knight στη νέα του σειρά, o Swindells δήλωσε πως τα γυρίσματα στο Μαρόκο έγιναν με θερμοκρασία που έφτανε ακόμα και τους 50 βαθμούς, άρα η εξάντληση και οι απόγνωση στα πρόσωπα των ηθοποιών θα είναι τουλάχιστον αυθεντική.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved