Ντελιβεράς είπε από μόνος του «έχει φύγει το παιδί» σε παραγγελία 1192 χιλιομέτρων

Κι εμείς νιώθαμε νοσταλγία για το συνοικιακό μας σουβλατζίδικο όταν φύγαμε απο το πατρικό για σπουδές, αλλά δεν κάναμε και σαν τον μερακλή πελάτη της ιστορίας.

Ο Kaelum Grant κάνει διπλή καριέρα, σαν διανομέας και σαν influencer στο Tik Tok και με την τελευταία του περιπέτεια κατάφερε να τις συνδυάσει. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ζει και εργάζεται στο Ohio και παραδίδει παραγγελίες κάπου εκεί γύρω. Δεν ξέρουμε την ακριβή ακτίνα παραδόσεων που έχει, άλλωστε όλα είναι μεγαλύτερα στην Αμερική, αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι το Rhode Island δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή.

 

 

To Godavari είναι ένα εστιατόριο ινδικής κουζίνας, αρκετά καλό αν κρίνουμε από το πόσο μακριά μπορεί κάποιος να πεθυμήσει το τίκα μασάλα του. Ο εν λόγω μερακλής μπήκε στην εφαρμογή από το Rhode Island και έκανε ακριβώς αυτό ζητώντας να του έρθει φαγητό από το Ohio, το οποίο απέχει 1192 χιλιόμετρα. 

 

 

Όπως πολύ σωστά υποψιαστήκατε, ο Grant δεν πολυψήθηκε να τραβιέται μέχρι το Rhode Island για μια παραγγελία, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η αμοιβή του από την εφαρμογή θα ήταν το πολύ 9,25 δολάρια. Για του λόγου το αληθές ανέβασε και τον χάρτη με την υποτιθέμενη εξέλιξη της παραγγελίας η οποία έδειχνε και εκτιμώμενη ώρα παράδοσης, αλλά δεν έλεγε ποια μέρα ακριβώς, και έγινε τόσο viral μετά από 4,5 εκατομμύρια views, που του έστειλε μήνυμα μέχρι και ο τύπος που παράγγειλε.

Μετά την, απολύτως δικαιολογημένη πιστολιά, που έφαγε ο μερακλής πελάτης δεν ξέρουμε αν έπεσε να κοιμηθεί νηστικός ή τηγάνισε κάποιο αυγό, αλλά ινδικό από το Ohio δεν έφαγε σίγουρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved