Η αποστομοτική ατάκα του δημιουργού της σειράς του Netflix στον «King James» όταν ο δεύτερος σχολίασε το τέλος του σίριαλ.

Το «Squid Game» είναι το «Game of Thrones» της σύγχρονης εποχής, μια σειρά που ήρθε από το πουθενά για να τρελάνει τον κόσμο και να δημιουργήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ένας εξ αυτών ήταν και ο LeBron James

Ο «βασιλιάς» δεν μπορούσε να μη δει το σίριαλ-τρέλα των ημερών, καθώς πλέον με τα μπασκετικά χρόνια να τελειώνουν και τον ίδιο να δραστηριοποιείται έντονα στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και του θεάματος, ήταν ένα show που έπρεπε να δει πάση θυσία.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο σίκουελ του «Space Jam», το οποίο όμως όχι απλώς απογοήτευσε αλλά έκανε πολύ κόσμο να αναπολύσει το αριστούργημα με τον Michael Jordan.

 

 

Ο LeBron παρόλα αυτά δεν πτοείται και λέει τη γνώμη του όλο και περισσότερο. Το κακό είναι όμως ότι άνοιξε το στόμα του για το «Squid Game» σχολιάζοντας το τέλος που της σειρας (ακολουθεί spoiler):

«Δεν μου άρεσε το τέλος. Ξέρω ότι θα ξεκινήσει δεύτερη σεζόν, αλλά μπες στο γαμ..μένο αεροπλάνο και πήγαινε να δεις το παιδί σου, φίλε. Τι κάνεις;» ήταν το σχόλιο του «βασιλιά» του ΝΒΑ, ο οποίος όμως έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον δημιουργό της σειράς Hwang Dong-hyuk:

«Για όποιον είδε το Space Jam 2, Ο LeBron είναι ωραίος τύπος και μπορεί να λέει ό,τι θέλει να πει. Το σέβομαι. Είμαι ευγνώμων που είδε τη σειρά μέχρι το τέλος.

 

 

Αν είχε το τέλος που θα τον ικανοποιούσε, ίσως θα μπορούσε να κάνει το δικό του σίκουελ. Θα το τσεκάρω και ίσως του στείλω μήνυμα, γράφοντας: “Μου άρεσε όλη η σειρά σου, εκτός από το τέλος”».

 

 

Σκληρά λόγια αλλά δεν του δίνουμε και άδικο του κυρίου Dong-hyuk. Εδώ που τα λέμε, μετά από τέτοιο χάλι στο «Space Jam 2» ο LeBron δεν μπορεί να ονειρεύεται ότι θα ξεπεράσει τον Michael Jordan.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved