Tinder και γάμος είναι ο καλύτερος συνδυασμός που έχει γίνει ποτέ

Δεν λέμε ότι θα γνωρίσεις τη γυναίκα που θα παντρευτείς στο Tinder, αν και αυτό είναι ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, αλλά πώς το δημοφιλές dating app κάνει λίγο καλύτερους τους γάμους που πας καλεσμένος.

Ας ξεκινήσουμε με μια γλυκόπικρη παραδοχή, οι γάμοι της γενιάς μας δεν έχουν καμία σχέση με τους γάμους των γονιών μας. Γλυκόπικρη γιατί κάποια πράγματα έχουν σαφέστατα βελτιωθεί και ταυτόχρονα έχουν εμφανιστεί κάποια άβολα αγκάθια στα γαμήλια γλέντια. Οι γονείς μας παντρεύτηκαν σε πολύ μικρότερη ηλικία από ότι παντρευόμαστε εμείς τώρα, τους ρίχνουμε μια δεκαετία κατά μέσο όρο σε αυτό, λες και είναι συνδεδεμένο με τα αυξημένα όρια συνταξιοδότησης.  

Κάποιος που παντρεύεται στα 25 σημαίνει ότι η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει κυρίως σόγια. Του τριτοξάδερφου το πανηγύρι, μιας και η κοινωνική βάση των νιόπαντρων δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε διευρυμένη. Οι σπουδές τότε κρατούσαν λιγότερο, τα πτυχία ήταν λιγότερα, η εργασιακή εμπειρία μικρότερη, τόσο σε διάρκεια, όσο και σε αριθμό δουλειών. Κάτι που άλλαξε δραστικά στην εποχή μας.

Πλέον μέχρι τα 35 περίπου που παντρεύεται η γενιά μας έχει προλάβει να πάρει 2-3 πτυχία, να αλλάξει 5 δουλειές και να έχει πολύ περισσότερους φίλους και γνωστούς. Οι μακροχρόνιες σχέσεις που οδηγούν σε γάμους περιλαμβάνουν και πολλούς κοινούς γνωστούς, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να βρουν και πολλούς πρώην στη λίστα των καλεσμένων. 

 

 

Όπως είναι εύκολο να φανταστεί κανείς η κατάρτιση των τραπεζιών με το πού θα κάτσει ποιος μπορεί να αποδειχθεί ένα δυσεπίλυτο σουντόκου για αυτούς που παντρεύονται, και η αναζήτηση plus one για τους single καλεσμένους, είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν θέλει να πάει σε γάμο μόνος και να δει τις πρώην του δεσμευμένες, αλλά ευτυχώς το Tinder έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα των millennials. 

To Tinder Plus One είναι η νέα λειτουργία του dating app που κάνει όσο πιο συγκεκριμένο και κατανοητό γίνεται το πρόβλημά σου και σου βρίσκει τη λύση. Ένα one night stand κοινωνικής υποχρέωσης είναι αυτό που χρειαζόμασταν για να σκοτώσουμε την αμηχανία του γαμήλιου γλεντιού. Η λογική της λειτουργίας του νέου app είναι πολύ απλή και εκεί που θα έβαζες ένα custom bio μόνο και μόνο για την περίσταση, μπαίνεις κατευθείαν εκεί που έχει διαθέσιμα dates για γάμους. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν είσαι καλεσμένος, τι καλύτερο από το να πας σε έναν γάμο που δεν ξέρεις κανέναν, να φας και να πιεις τζάμπα και πού ξέρεις, μπορεί το ραντεβού σου να αξίζει και να προχωρήσει σε κάτι καλό. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του win win, δεν ξέρουμε ποιος θα μπορούσε να είναι. 

 

 

Τώρα είτε είσαι αυτός που ψάχνει το plus one, είτε αυτός που διατίθεται ως plus one, πρέπει να έχει δυο-τρία βασικά πράγματα στο κεφάλι του για να μην έχουμε δράματα. Το πιο σημαντικό είναι να μην κάνουμε καμία χοντράδα και διαλύσουμε τον γάμο. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο γάμος δεν αφορά εμάς, αλλά αποκλειστικά και μόνο το ζευγάρι. Αποφεύγουμε να χορέψουμε μεθυσμένοι με κινήσεις που μπορεί να μην είναι κόσμιες, δεν βουτάμε στην πισίνα και φυσικά δεν ρίχνουμε κανέναν στην πισίνα. 

Χαιρετάμε τυπικά όποια πρώην πετύχουμε, δεν είμαστε γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, και προχωράμε χωρίς να πιάσουμε ψιλή κουβέντα γιατί η γραμμή από την αμηχανία μέχρι το να μετανιώσεις πράγματα που έχεις πει, είναι πολύ λεπτή. Φυσικά και δεν της λες μεθυσμένος ότι δεν την έχεις ξεπεράσει και άλλα τέτοια φαιδρά και γι’αυτό το Tinder Plus One είναι μια καταπληκτική ιδέα γιατί λειτουργεί σαν δικλείδα ασφαλείας. 

 

 

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να πετύχει αυτή η λειτουργία του Tinder και μάλιστα να επεκταθεί και σε άλλες περιστάσεις, όχι μόνο σε γάμους. Θα ήταν υπέροχο να μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως αμήχανα εταιρικά πάρτυ, εγκαίνια, κοπές πίτας κλπ. Πολύ ωραίο θα ήταν να μπορείς να βρεις ταίρι για οικογενειακά τραπεζώματα, όλοι ξέρουμε ότι το να εμφανιστείς solo σε πασχαλιάτικο τραπέζι είναι πιο επώδυνο κι από το νας φας τη Δευτέρα του Πάσχα όλο το κρύο αρνί που περίσσεψε. 

Γενικά έχουμε ανάγκη από τέτοιες τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή μας και μας αποδεσμεύουν από τα υπαρξιακά μας αδιέξοδα. Αν μας βρει και σύντροφο, ακόμα καλύτερα.    

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved