O James Gandolfini κάποτε υποδύθηκε τον Tony Soprano για έναν τραυματισμένο στρατιώτη

Εκτός από μεγάλος ηθοποιός ήταν και μεγάλος άνθρωπος.

Μπορεί ο James Gandolfini να έφυγε πρόωρα στα 51 του χρόνια, όμως στο σύντομο πέρασμά του από αυτόν τον πλανήτη τα studio, κατάφερε να αφήσει το δικό ανεξίτηλο στίγμα. Για τους περισσότερους από εμάς ήταν κυρίως ο Tony Soprano, παρά την υπόλοιπη φιλμογραφία του, αλλά για κάποιους άλλους ήταν μόνο ο Tony Soprano.Μια τέτοια ιστορία δημοσιεύτηκε στο Vulture και είναι απόσπασμα από το βιβλίο Tinderbox που αναμένεται σύντομα. 

 

 

Όταν η σειρά είχε ήδη αγγίξει δυσθεώρητα επίπεδα δημοφιλίας και η Αμερική βρισκόταν σε περίοδο πολέμου μετά την 11η Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το στρατιωτικό νοσοκομείο “Walter Reed”. Στους διαδρόμους του νοσοκομείου συνάντησε τη μητέρα ενός στρατιώτη της οποία ο γιος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος μέσα στις γάζες και του αποκάλυψε πως ο γιος της είναι τεράστιος φαν των Sopranos και πολύ θα σήμαινε πολλά γι’αυτόν αν τον συναντούσε.

 

 

Ο Gandolfini φυσικά δέχτηκε και μπαίνοντας στον θάλαμο άρχισε να τον ευχαριστεί για την υπηρεσία του στην πατρίδα, να του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να θυμάται πώς όλοι είναι περήφανοι γι’αυτόν. Τότε η μητέρα του στρατιώτη τον διακόπτει και του λέει: «Όχι με αυτή την φωνή, με την κανονική να του μιλήσεις». Τότε ο Gandolfini κατάλαβε αμέσως τι εννοούσε και την ίδια στιγμή μπήκε στον ρόλο του.

Με τη φωνή και την πρόζα του Tony Soprano του έβαλε σχεδόν τις φωνές και του είπε: «Πρέπει να σηκωθείς αμέσως από το κρεβάτι σου και να αγκαλιάσεις τη μητέρα σου. Επειδή πήγες και πολέμησες για την πατρίδα δεν σημαίνει πως έχεις το δικαίωμα να στεναχωρείς τη μάνα σου»

 

 

Στη συνέχεια ο Gandolfini υπέγραψε τη Bίβλο που κρατούσε η μάνα του στρατιώτη ως Tony Soprano και την αποχαιρέτησε. Λίγα μέτρα πιο κάτω από τον θάλαμο του στρατιώτη, ο Gandolfini έχωσε το κεφάλι του σε μια στοίβα με σεντόνια που προορίζονταν για τα κρεβάτια των ασθενών και έμπηξε τα κλάματα. 

Αυτός ήταν ο σπουδαίος James Gandolfini, Tony Soprano για κάποιους...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved