Ο Mel Gibson θα έχει ρόλο έκπληξη στο prequel του John Wick

O βραβευμένος με Oscar ηθοποιός είναι το πρώτο μεγάλο όνομα  που ανακοινώθηκε για το Continental.

Σε τελική φάση μπαίνουν οι προετοιμασίες για την έναρξη των γυρισμάτων του Continental, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά projects. Πρόκειται για μια τριλογία υπό την επίβλεψη του Albert Hughes και θα εξερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στο σύμπαν του John Wick, καθώς θα διαδραματίζεται 40 χρόνια πρίν από το πρώτο John Wick.

 

 

Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος της τριλογίας, στο επίκεντρο θα βρίσκεται το Continental, το ξενοδοχείο-στέκι των πιο διαβόητων δολοφόνων. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος θα ανήκει στον Winston Scott, τον οποίο υποδύεται ο Ian McShane στις ταινίες John Wick.

 

 

Η πλοκή της τριλογίας έχει να κάνει με την προσπάθεια του Winston Scott να απεμπλακεί από τον κόσμο των επαγγελματιών δολοφόνων και με την αποτυχία αυτή να επιστρέφει για να αποκτήσει τον έλεγχο του ξενοδοχείου. Οι υπόλοιπες πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο και δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά υπομονή.

 

 

Με το σταγονόμετρο δόθηκε στη δημοσιότητα και η πληροφορία για τον Mel Gibson. Είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε για το Continental και το μοναδικό στοιχείο που συνόδευσε την ανακοίνωση ήταν ότι απλά ο ρόλος του Gibson θα ονομάζεται Cormac χωρίς άλλα στοιχεία και πληροφορίες.

Τα μόνα άλλα στοιχεία που ξέρουμε για το Continental είναι τα ονόματα των παραγωγών που και των σεναριογράφων. Την ιστορία της τριλογίας έχουν αναλάβει Greg Coolidge και Kirk Ward ενώ στους παραγωγούς βλέπουμε τα ονόματα των Derek Kolstad και Chad Stahelski που είχαν δουλέψει στο σενάριο και την σκηνοθεσία του John Wick. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία βγει, θα έχουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, stay tuned. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved