Μια τρίτη σεζόν του Mindhunter είναι στο χέρι μας

O σκηνοθέτης της σειράς ξεκίνησε τη δική του σταυροφορία στο Twitter για να γίνει πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση του Netflix για την επόμενη δουλειά του David Fincher που θα φιλοξενηθεί στη streaming πλατφόρμα του. Ο παραγωγός του Mindhunter ετοιμάζει μια σειρά από visual essays, όπως τις λέει ο ίδιος, γύρω από την αγάπη του για το σινεμά, καμία σχέση δηλαδή με το τρομακτικό θριλερίστικο προφίλ του. Αυτή όμως ήταν και η αφορμή για να θυμηθεί ο σκηνοθέτης Asif Kapadia πως Netflix και David Fincher έχουν αφήσει μια εκκρεμότητα.

 

 

Το Mindhunter είναι μια από τις πιο αγαπητές crime σειρές του Netflix και το γεγονός ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα της έχει δώσει ένα από τα πιο φανατικά κοινά. Το γεγονός ότι κόπηκε άκομψα και άδοξα το 2019 μετά τη δεύτερη σεζόν δεν έχει κόψει καθόλου από το hype της και πολύς κόσμος διψάει για μια ακόμα σεζόν.

Το γεγονός ότι ο Asif Kapadia κάλεσε το κοινό της της σειράς να κάνει λίγο θόρυβο στα social media κάτω από την ανάρτηση του Netflix για το νέο project του David Fincher είναι σημάδι ότι το Mindhunter δεν έχει πεθάνει ακόμα, αλλά μάλλον έχει μπει στον πάγο και απλά χρειάζεται μια πίεση για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον όσων εμπλέκονται.

 

 

Το Mindhunter ακολουθεί την προσπάθεια δύο πρακτόρων του FBI που έχουν την παράξενη, για εκείνη την εποχή, ιδέα ότι οι serial killers εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους και η εξέταση της ψυχοσύνθεσής τους θα μπορούσε να βοηθήσει στην εγκληματολογική έρευνα και στην εξιχνίαση υποθέσεων. 

 

Κάτι που όντως έγινε, όμως όπως σε κάθε άλλη περίπτωση πρωτοπόρων, οι δύο αυτοί πράκτορες έπρεπε να ρισκάρουν τα πάντα για να καταφέρουν να πείσουν τους ανωτέρους τους ότι έχει νόημα αυτό που κάνουν και να φτάσουν πολύ κοντά στο πρόωρο τέλος της έρευνάς τους. Ευτυχώς για την αντιμετώπιση των serial killers, αλλά και για εμάς που απολαύσαμε το Mindhunter, έφτασαν μέχρι τέλους στην έρευνά τους και το μόνο που μένει είναι ένας ακόμα κύκλος της σειράς για να μάθουμε όλη την ιστορία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved