Βρέθηκε ο άνθρωπος που «έκανε καλά» το Βουνό από το Game of Thrones

Δεν σε χάλασε, κουβαλητή της Σέρσεϊ!

Θυμάσαι τότε στο δημοτικό που καθόμασταν στα διαλείμματα και κάναμε μπρα ντε φερ για να βγάλουμε τον πιο δυνατοτερότερο της τάξης; Ε, αυτό, στο πιο επαγγελματικό μαζεύονται και το κάνουν μια φορά το χρόνο μερικές δεκάδες μαντραχαλαίοι στη Βρετανία. Χωρίς το μπρα ντε φερ.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ένας πολύ δικός μας άνθρωπος. Όχι με την έννοια της οικειότητας, αλλά με αυτήν της αναγνωρισιμότητας, καθώς τον τρώμε στη μάπα ως τον κουβαλητή της Σέρσεϊ στο Game of Thrones. Ω ναι, ο θεόρατος Gregor Clegane, το Βουνό, ο βιαστής και δολοφόνος των Ταργκάριεν, ήταν ένας από εκείνους που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό «Britain's Strongest Man». Ο -κατά κόσμον- Hafpor Bjornsson, τα βρήκε σκούρα καθώς είχε να αντιμετωπίσει έναν κυριούλη λιγουλάκι δυνατούτσικο.

Αυτόν τον κυριούλη: 

 

Ο Eddie Hall, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίο εξαντλείται στο φουλ περιγραφικό «The Beast», δεν είναι κανάς τυχαίος, καθώς έχει καταφέρει να κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο 4 φορές. Και είναι και τόσο μάγκας, που μόλις στα 29 του χρόνια, αφού πρώτα ξεπάστρεψε τον Bjornsson και 29 ακόμη νοματαίους, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αφήνοντας έτσι το Βουνό να βράζει στο ζουμί του που δεν θα μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη ρεβάνς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα ευγενή αγωνίσματα του φετινού BSM που διεξήχθη στην Μποτσουάνα, συμπεριλαμβάνονταν η έλξη ενός αεροσκάφους (λολ), η ανατροπή ενός ελαστικού 453 κιλών και squat 15 επαναλήψεων με 317 κιλάκια. 

Clegane, ντροπή του Γούεστερος, να σε δούμε με τι μούτρα θα επιστρέψεις για να μας κάνεις τον καμπόσο στην έβδομη σεζόν...

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved