H Léa Seydoux πιστεύει πως ο όρος Bond Girl είναι ξεπερασμένος

Η μεγάλη αγάπη του τελευταίου James Bond μίλησε για τον Daniel Craig και πώς βοήθησε την ανάπτυξη των γυναικείων ρόλων στο No Time to Die.

H Léa Seydoux εμφανίστηκε στο Good Morning America με αφορμή την αμερικανική πρεμιέρα του No Time to Die και πρότεινε έναν νέο όρο για τις ωραίες παρουσίες που πλαισιώνουν τον 007 καθώς το Bond Girl δεν ανταποκρίνεται πλέον στο πνεύμα το ήθος της εποχής. 

Η Dr Swann αντιπρότεινε το όρο Bond Woman δίνοντας το παράδειγμα του δικού της ρόλου, ο οποίος έχει ξεφύγει κατά πολύ από αυτόν της απλά ωραία παρουσίας. Ο ρόλος της δεν ήταν απλά μια ευχάριστη συντροφιά για τον James Bond, αλλά ένας ολοκληρωμένος χαρακτήρας με βάθος και ανάπτυξη, κάτι πρωτόγνωρο για ένα κορίτσι του Bond. 

 

 

Αναλύοντας περαιτέρω την εξέλιξη των γυναικείων ρόλων στις τελευταίες ταινίες James Bond, η Seydoux έδωσε τα credits αυτής της τροπής στον Daniel Craig. Η ίδια πιστεύει πως ο τελευταίος Bond είναι φεμινιστής και ήταν αυτός που έδωσε χώρο, όχι μόνο για περισσότερους γυναικείους ρόλους, αλλά και πιο ισχυρούς και καθοριστικούς μέσα στην πλοκή. 

 

 

Ήταν σίγουρα η πιο συγκινητική πρεμιέρα από όλες όσες έχει παραβρεθεί μέχρι τώρα και ο λόγος ήταν επειδή λειτούργησε ως ένα αντίο του Daniel Craig στον κόσμο του James Bond και αναγκαστικά είχε πολλές στιγμές με δάκρυα και δύσκολους αποχαιρετισμούς. 

 

 

Για τον ίδιο λόγο δήλωσε και πολύ χαρούμενη που η παραγωγή καθυστέρησε όσο μπορούσε την πρεμιέρα του No Time to Die λόγω της πανδημίας. Είναι μία ταινία που της άξιζε να βγει στους κινηματογράφους και όχι να διατεθεί μέσω κάποιας υπηρεσίας streaming. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να ενωθούν και πάλι παρέες, τώρα που έχουν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα, και να απολαύσουν την ίσως καλύτερη ταινία James Bond όλων των εποχών.     

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved