O Ralph δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα όταν τον «σκότωσαν» οι Sopranos

O Joe Pantoliano δεν περίμενε με τίποτα να «πεθάνει» τόσο νωρίς ο ρόλος του και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με αυτό.

Τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε μαφιόζικες σειρές και ταινίες δεν είναι μόνο απαραίτητο δομικό συστατικό της πλοκής, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν και εκεί που δεν το περιμένεις. Άλλωστε η προδοσία, σε αντίθεση με την εκδίκηση, είναι πάντα ένα πιάτο που τρώγεται ζεστό. Μερικές φορές μάλιστα, το ξεπάστρεμα δεν είναι αναπάντεχο μόνο για τους θεατές, αλλά και για τους ίδιους τους ηθοποιούς.

 

 

Μια τέτοια ήταν και η περίπτωση του Ralph Cifaretto της οικογένειας DiMeo τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Joe Pantoliano. Μπορεί ο ρόλος του να μην ήταν πρωταγωνιστικός, αλλά μαζί με τον γιο του Justin είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής των Sopranos και το «τέλος» ήρθε μάλλον άδοξα και πρόωρα. Την αποκάλυψη για την ενόχλησή του έκανε ο Dane Curley, o οποίος έκανε τον Justin. 

 

 

Η στιγμή που ανακάλυψε ο Pantoliano ότι κόβεται το νήμα της ζωής του ρόλου του, έγινε κατά το ξεφύλλισμα του σεναρίου που επρόκειτο να γυριστεί μέσα στη μέρα και ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει. Δεν ούρλιαζε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά αν είχε κάποιον σεναριογράφο μπροστά του μπορεί και να του επιφύλασσε το τελος που αυτός είχε σχεδιάσει για τον ρόλο του.

 

Αμέσως πήρε τηλέφωνο τον ατζέντη του και άρχισε να του φωνάζει ζητώντας εξηγήσεις και πήγε να φύγει φουριόζος. Εκείνη τη στιγμή ο Tony Sirico, o γνωστός σε εμάς Paulie, του φώναξε να προσέχει να μην κοπανήσει καμία πόρτα βγαίνοντας. 

Ο Justin ήταν μόλις 13 ετών τότε κι έμεινε σχεδόν τρομαγμένος από την κυνικότητα της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά και της αντίδρασης του Pantoliano. Συμπληρώνοντας την εμπειρία του από τους Sopranos, ο Justin εξήγησε ότι άργησε πολλά χρόνια για να καταλάβει το μέγεθος και το αποτύπωμα που είχε η σειρά για την εξέλιξη της τηλεόρασης. Γι’αυτόν οι Sopranos ήταν απλά η ευκαιρία για να ξεφύγει λίγο από το σχολείο και να κάνει παρέα με τους μεγάλους, όμως σήμερα είναι περήφανος που συμμετείχε σε αυτή τη σπουδαία παραγωγή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved