Σκύλος που είναι φτυστός ο Pennywise τρομοκρατεί κόσμο

Δεν μας έφταναν οι τρομακτικοί κλόουν, τώρα έχουμε και τους τρομακτικούς σκύλους.

Ένας σκύλος από το Plymouth της Μεγάλης Βρετανίας έγινε viral χωρίς να το θέλει χάρη σε μια φωτογραφία στο twitter. Η έκφρασή του καθώς παρατηρεί τα τεκταινόμενα πάνω από τον φράχτη είναι τουλάχιστον απειλητική παρά το μικρό του δέμας και σίγουρα θα καταφέρει να στοιχειώσει τους εφιάλτες οποιουδήποτε παιδιού βρεθεί στην ακτίνα της ματιάς του.

 

Ο δαιμονικός σκύλος είναι σαν να έχει βαμμένα τα μάτια του για να αποκτήσει βάθος ο τρόμος που προκαλείς σε όποιον διασταυρώσει τη ματιά του. Η ομοιότητα με τον Pennywise, τον κλόουν από το It του Stephen King είναι τουλάχιστον εμφανής και όταν πήρε το photoshop φωτιά στο twitter, χάρισε εικόνες που δύσκολα μπορεί να διαγράψει κάποιος από τη μνήμη του.

 

 

Από τη δημοσίευσή της, η φωτογραφία του πιο τρομακτικού σκύλου μετά τον Κέρβερο, έχει λάβει πάνω από 200.000 like και 26 retweets σε μια προσπάθεια να προφυλαχθεί ο κόσμος ή να τρομάξουν τους φίλους τους. Εμείς δεν ξέρουμε αν είναι όντως δαιμονικός ο συγκεκριμένος σκύλος, αλλά αν ζούσαμε στο Plymouth θα αποφεύγαμε φρεάτια, μπαλόνια, βροχερές μέρες κλπ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved