H Barbara  Broccoli βάζει τέλος στη φημολογία για τον νέο James Bond

Τα στοιχήματα για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig πέφτουν με αμείωτο ρυθμό, όμως όλοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο…

Το No Time to Die δεν έχει προλάβει ακόμα να βγει στους κινηματογράφους και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο για το ποιος θα είναι ο επόμενος (ή επόμενη) 007 παρά για την ταινία αυτή καθαυτή. Είναι γνωστή η λόξα των Βρετανών για κάθε είδους απίθανο στοίχημα και όλη αυτή η φρενήρης συζήτηση δεν εμφανίζει σημάδια κόπωσης και μάλλον δεν πρόκειται να εμφανίσει μέχρι να ανακοινωθεί ποιος επιτέλους θα είναι. 

 

 

Μια συζήτηση αυτή μάλλον ενοχλεί τους παραγωγούς του No Time to Die καθώς κλέβει πολύτιμο μιντιακό χρόνο που θα προτιμούσαν να ξοδεύεται στη νέα ταινία καθώς ετοιμάζεται να δώσει τον αγώνα της στο box office, αντί να παίζουν τις κουμπάρες με τον Tom Hardy ή όποιον άλλο εμφανίζεται ως δελφίνος για τη θέση του πιο περιζήτητου πράκτορα. 

 

 

Αυτή είναι και η αιτία που σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάδοχος της οικογένειας Broccoli επιχείρησε να βάλει μια παύση στη φημολογία. Μιλώντας στο BBC 4, η Barbara Broccoli, μαζί με τον αδερφό της Michael G. Wilson, ήταν κατηγορηματική και διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθεί ο νέος James Bond πριν το 2022. Για την ακρίβεια με την αρχή του έτους θα αρχίσουν να αξιολογούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, άρα η τελική επιλογή αναμένεται να ανακοινωθεί αρκετούς μήνες μετά.

 

 

Συνεχίζοντας την προσπάθεια εκτροπής της συζήτησης θέλησε να κάνει ακόμα μια αναφορά στον απερχόμενο Daniel Craig, ίσως και προϊδεάζοντας ότι ψάχνουν τις ίδιες αρετές και στον επόμενο. Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να τον πείσουν να δεχτεί το 2006 να παίξει στο Casino Royale και δεν θα πάψουν να τον ευγνωμονούν που δέχτηκε τελικά. 

Ο φόβος του Craig ήταν η αλλαγή που θα έφερνε στην καριέρα του ο ρόλος του 007, μια αναπόφευκτη αλλαγή η οποία όμως δεν άλλαξε τον ίδιο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κληρονόμος της πιο διάσημης εταιρείας παραγωγής. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved