Οι πιο πλούσιες οικογένειες στον κόσμο αυτή τη στιγμή που μιλάμε

Πρόσθεσαν πάνω από 300 δις στις περιουσίες τους μόνο φέτος.

Μπορεί αυτά τα ποσά για εμάς τους κοινούς θνητούς να είναι απλά ένα όνειρο πολύ μακρινό από την άλλη όμως δεν είναι δυνατόν να μην σαστίσουμε με αυτά τα νούμερα τα οποία ομολογουμένως είναι κάτι παραπάνω από εξωφρενικά.

Οι πιο πλούσιες οικογένειες στον κόσμο υπάρχουν και μάλιστα το γλεντάνε κάθε χρόνο με τα νέα τους κέρδη. Υπάρχουν  κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων  που το χρήμα  είναι τόσο πολύ που δύσκολα μπορούμε να αντιληφθούμε την αξία του.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο πλούσιες οικογένειες:

 

 

Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι το κλειδί για τον πλούτο των πλουσιότερων οικογενειών του κόσμου. Επιχειρήσεις που φέρνουν πραγματικά τσουβάλια με χρήματα. 

Εμείς μαζέψαμε τις πιο πλούσιες οικογένειες στον κόσμο σε μία λίστα, οικογένειες που κατάφεραν να προσθέσουν πάνω από 300 δις στις περιουσίες τους μόνο αυτό τον χρόνο.

 

 
 

Φαίνεται ξεθωριασμένο αλλά τα διαμάντια και τα χρήματα διαρκούν για πάντα. Αυτό είναι το μάντρα που ακολουθούν οι τρομερά πλούσιες οικογένειες. Τα λεφτά είναι το παν γι’ αυτούς γιατι έτσι έχουν μάθει να ζουν, το χρήμα γι’ αυτούς είναι το υπέρτατο αγαθό.

 

 
 

Οι πλουσιότερες οικογένειες έχουν ένα συγκλονιστικά σημαντικό συλλογικό εισόδημα 3,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Που μοιάζει με ολόκληρο το GDP της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας.

Ακούγεται παρανοϊκό αλλά είναι η αλήθεια. Αν θέλεις λοιπόν να δεις ποιες είναι αυτές οι οικογένειες πρέπει να δεις τη λίστα μας.

Δες εδώ μερικές από τις πιο πλούσιες οικογένειες εκεί έξω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved