Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του sequel του Band of Brothers

To Masters of the Air θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και έρχεται από ψηλά...

Tom Hanks και Steven Spielberg ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα sequel αντάξιο του Band of Brothers. Στο Masters of the Air θα δούμε την πραγματική ιστορία των “Bomber Boys”, τα τρομερά πληρώματα των αμερικανικών βομβαρδιστικών που βοήθησαν από αέρος στο τσάκισμα της ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

 

 

Η ιδέα πίσω από το σενάριο είναι πραγματική πολεμική ιστορία και εκτός από δίδυμο των παραγωγών Hanks και Spielberg που είναι εγγύηση από την εποχή του Saving Private Ryan, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρίσκεται ο Cary Fukunaga, o σκηνοθέτης το τελευταίου James Bond, No Time to Die. 

 

 

Στην παλιά πόλη του Hemel Hempstead, εκεί όπου γυρίστηκε το Afterlife του Ricky Gervais, έχει στηθεί μια ολόκληρη αμερικανική αεροπορική βάση εποχής που κόστισε σχεδόν 6 εκ. δολάρια. Η πραγματική ιστορία πάνω στην οποία έχει βασιστεί το σενάριο είναι από το ομώνυμο βιβλίο του Donald L. Miller και έχει διασκευαστεί σε σενάριο από τον John Orloff που έγραψε και το σενάριο του Band of Brothers.

 

Στο cast του Masters of the Air συμπεριλαμβάνονται οι Austin Butler, Cullum Turner, Anthony Boyle και Tommy Jessop. Μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο των γυρισμάτων ανακοινώθηκε από την Apple ότι η σειρά θα βγει στον αέρα από τη δική της πλατφόρμα streaming μέσα στο 2022 συμπληρώνοντας τα Pachinko και Shantaram στις μεγάλες διεθνείς παραγωγές δραματικών σειρών. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved