To Band of Brothers μας κάνει δώρο ένα podcast για τα 20α του γενέθλια

Μεγάλη χαρά για όλους εμάς που δεν έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε ξανά και ξανά.

Για να πούμε την αλήθεια, βαθιά μέσα μας το πιστεύαμε. Κάθε σειρά ή ταινία που ξεπέρασε τα όρια της απλής επιτυχίας κι έγινε πολιτιστικό φαινόμενο, απέκτησε κι ένα τουλάχιστον podcast. Από τους Sopranos, μέχρι τον James Bond και από το The Office μέχρι το Succession, όλοι έχουν από μία διεισδυτική ματιά στην ιστορία και το παρσκήνιό τους. Ε, η πιο επική πολεμική σειρά δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό και η αφορμή των 20 χρόνων από την πρεμιέρα της, είναι η καλύτερη αφορμή.

 

 

Πέρα από τη δίψα του κοινού για λίγο Band of Brothers ακόμα, οι δημιουργοί της σειράς και του podcast κατάλαβαν ότι υπάρχει ένα κενό πληροφόρησης και μνήμης που πρέπει να φροντιστεί. Για παράδειγμα το 2020 ζούσαν 300.000 Αμερικανοί βετεράνοι του Β’ ΠΠ, το 2021 ζουν μόλις 100.000. Όλοι τους έχουν ξεπεράσει τα 90 τους χρόνια και σε ελάχιστα χρόνια η ζωντανή αφήγηση των γεγονότων δεν θα υπάρχει πιά.

 

 

Οι νέες γενιές θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από ότι οι προηγούμενες πολιτιστικά προϊόντα σαν το Band of Brothers και η περεταίρω ανάλυση της σειράς μέσα από αυτό το podcast είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Το podcast θα αποτελείται από 12 επεισόδια και το πρώτο από αυτά θα έχει πολύ δυναμικό ξεκίνημα καθώς θα φιλοξενεί τον συνδημιουργό και σεναριογράφο της σειράς, Tom Hanks. 

 

 

Στα υπόλοιπα επεισόδια θα δούμε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς, από τον Damian Lewis μέχρι τον Ron Livingston. Θα αναλυθεί σχεδόν κάθε επεισόδιο της σειράς αναλυτικά και ειδικά ο πιλότος της που ήταν προσωπική δουλειά του Tom Hanks που ήθελε να κάνει μια σειρά που να μοιάζει με ένα πιο αναλυτικό και εμβριθές Saving Private Ryan.

 

Η πρεμιέρα του επίσημο podcast για το Band of Brothers θα γίνει από το HBO σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες, Spotify, Apple Podcasts κλπ στις 9 Σεπτεμβρίου, ανήμερα των 20 γενεθλίων της σειράς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved