The Matrix: Resurrections – Ένας τίτλος που τα λέει όλα

Το Matrix 4 έχει πλέον επίσημο τίτλο, μέχρι και τρέιλερ. Ωστόσο όχι για όλους. Tι περιμένουμε τελικά από τη νέα υπερπαραγωγή της Lana Wachowski;

Στο άκουσμα ότι υπάρχει τρέιλερ για το νέο Matrix, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες ως The Matrix: Resurrections, είναι λογικό να υπάρξει ενθουσιασμός και τεράστια αγωνία όσον αφορά την πορεία της νέας ιστορίας. Πιο πολύ δε για το ποιο θα είναι το νέο μονοπάτι του Neo, καθώς τελευταία φορά τον είδαμε να θυσιάζεται στη μάχη με τον Smith του Hugo Weaving στο The Matrix: Revolutions.

 

 

Μετά την είδηση του τίτλου, ακούστηκε κάτι περί τρέιλερ, ωστόσο αυτό δεν ήταν για όλους. Το πρώτο επίσημο teaser trailer είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν μόνο όσοι βρέθηκαν στην έκθεση CinemaCon που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας και δυστυχώς κανένα βίντεο δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο.

Κάτι τέτοιο είναι θέμα χρόνου ωστόσο, καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει υλικό για το νέο μονοπάτι του Neo. Ένα τρέιλερ το οποίο όπως λέγεται φέρει τον Εκλεκτό (Keanu Reeves) μέσα σε ένα μέρος όπου μιλάει με τον ψυχίατρό του (Neil Patrick Harris) στον οποίο μεταφέρει τον μεγάλο του προβληματισμό, εάν είναι τρελός.

Σύντομα βλέπει μπροστά του αναμνήσεις, μέχρι και τη νεκρή Trinity η οποία δεν τον αναγνωρίζει αλλά σύντομα ένας νεαρός Μορφέας (μάλλον ο Yahya Abdul-Mateen II) του προτείνει να πάρει ξανά ένα πορτοκαλί χάπι, προκειμένου να γνωρίσει το Matrix. Και έπειτα ξεκινάνε τα… κλασικά σκηνικά.

 

 

Τι να περιμένουμε από την ταινία;

Σίγουρα επικές μάχες, κάτι που έγινε πραγματικά συνώνυμο του συγκεκριμένου franchise. Οι υψηλές πτήσεις του Neo και των υπολοίπων μαυροφορεμένων, που δεν καταλαβαίνουν τι θα πει βαρύτητα, είναι κάτι που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία στο 4ο κεφάλαιο του franchise, ακόμα και αν δεν πρόκειται να δούμε τον αγαπημένο μας Laurenco Fishburne (Μορφέας) ή τον Hugo Weaving (Smith). 

Αναμφίβολα ο τίτλος μας στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στη νέα πραγματικότητα που θα συμβεί στο Matrix, κάτι που ουσιαστικά δικαιολογεί σε ένα βαθμό την επαναφορά του Neo στη ζωή ή ακόμα της ίδιας της Trinity η οποία είχε σκοτωθεί λίγο πριν την τελική μάχη στo προηγούμενο έργο.

 

 

 

Ακόμα δεν γνωρίζουμε υπό ποιο πρίσμα θα μπορούν οι ήρωές μας να ανασταίνονται, ωστόσο αν ισχύει αυτό ενδεχομένως να περιμένουμε και άλλες «Αναστάσεις», για τις οποίες πραγματικά δεν γνωρίζουμε καν αυτή τη στιγμή.

Με λίγα λόγια, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι υπομονή, καθώς οι νέοι εμπλεκόμενοι είναι αρκετοί και ο ρόλος τους πραγματικά αδιευκρίνιστος. 

 

 

Όπως γνωρίζουμε το Matrix 4 (πλέον The Matrix: Resurrections) θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο σε κινηματογραφικές αίθουσες και τη διαδικτυακή πλατφόρμα του ΗΒΟ Max και θα είναι σκηνοθεσίας της Lana Wachowski, ενώ στο cast θα βρίσκονται πέραν των Keanu Reeves και Carrie-Ann Moss, και οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hoffman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Christina Ricci, και Brian J. Smith..

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved