Bob Ross: Το ντοκιμαντέρ που μας αποκαλύπτει τη μυστική ζωή του διάσημου ζωγράφου

Το trailer του Netflix που κάνει αποκαλύψεις.

Ποιος δεν είναι familiar με τον ογκόλιθο της τηλεοπτικής ζωγραφικής; Αν ο όρος αυτός σου ακούγεται παράξενος τότε μάλλον δεν ξέρεις ποιος είναι ο Bob Ross.

Ο Bob Ross ήταν Αμερικανός ζωγράφος, εκπαιδευτής ζωγραφικής και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Οι περισσότεροι από εμάς τον θυμόμαστε για την άνεση με την οποία ζωγράφιζε εκπληκτικά τοπία από το πουθενά.

 

 

Ήταν ο δημιουργός και ο οικοδεσπότης της εκπαιδευτικής τηλεοπτικής εκπομπής Η χαρά της ζωγραφικής, που προβλήθηκε από το 1983 έως το 1994 στο PBS στις Ηνωμένες Πολιτείες και επίσης προβλήθηκε στον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

 

 
 

Τώρα θα δούμε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από το Netflix.

Ο Ρος από δημόσια τηλεοπτική προσωπικότητα την δεκαετία του 1980 και του 1990 έγινε μετά θάνατον, τον 21ο αιώνα, διασημότητα του Διαδικτύου, με το ταλέντο και την ευγένειά του έχει μεγάλη δημοτικότητα, χρόνια μετά το θάνατό του, με τους θαυμαστές στο YouTube, το Twitch και σε άλλους ιστότοπους.

 

 
 

Με έναν ιδιαίτερα παράξενο τρόπο λοιπόν επιλέγει να προωθήσει το Netflix το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ross, κυκλοφορώντας το πρώτο trailer που δεν είναι καν trailer. Ναι, καλά διαβάζετε το trailer είναι επί της ουσίας ένα "teaser" για τα όσα θα αποκαλύψει το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed".

To βλέπεις και δεν πιστεύεις πως η ζωή αυτού του ανθρώπου ίσως να έκρυβε πολλά μυστήρια.

Εμείς απλά κάνουμε υπομονή. Θα τα μάθουμε όλα στις 25 Αυγούστου στο Netflix

Δες ποιος είναι ο Bob Ross:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved