Assosiated Press Tom Hardy: «Συνελήφθη» για μια selfie

Όταν περνάει δίπλα σου ο «άρχοντας» του Hollywood κάνεις τα πάντα για μια φωτογραφία μαζί του.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Tom Hardy είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα υποκριτικής που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Πέρα όμως από το επάγγελμά του, το γεγονός ότι είναι ανοιχτός στον απλό λαό και δεν κρύβει την απλότητα του χαρακτήρα του τον έχουν κάνει τον πλέον αγαπητό τύπο του Hollywood παγκοσμίως.

Το γεγονός μάλιστα ότι άπαντες περιμένουν το «Venom: Let There Be Carnage» πιστοποιεί ότι ο Βρετανός ηθοποιός είναι η «κότα με τα χρυσά αβγά» για κάθε παραγωγή στην οποία συμμετέχει:

 

 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Hardy βρίσκεται στην Ουαλία για τα γυρίσματα ταινίας του Netflix και ο κόσμος του Cardiff δεν έχει σταματήσει να βγάζει φωτογραφίες μαζί του. Δύο εξ αυτών μάλιστα ήταν αστυνομικοί.

Το αστυνομικο duo τον σταμάτησε, λες και πρόκειται για σύλληψη, ωστόσο είχαν καταλάβει ότι πίσω από την προστατευτική μάσκα βρισκόταν ο «Eddie Brock» του Venom, και αντί για έλεγχο του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Hardy δεν τους χάλασε το χατίρι, όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που συνάντησε στο διάβα του, όπως θα διαπιστώσεις στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved