Οι δημιουργοί του South Park ετοιμάζουν 14 νέες ταινίες

Η ανανέωση του South Park για 5 ακόμα σεζόν έφερε και επιπλέον δώρα

Μπορεί η πανδημία να έβαλε φρένο στην παραγωγή της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, όμως έχουμε πολύ καλά νέα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η 25η σεζόν θα βγει μέσα στο 2022. Ταυτόχρονα εξασφαλίστηκε και παραγωγή μέχρι και την 30η σεζόν σε ένα μυθικό συμβόλαιο για τα δεδομένα των κινουμένων σχεδίων.

 

Οι Trey Parker και Matt Stone, δημιουργοί του South Park, υπέγραψαν συμβόλαιο με την ViacomCBS αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο συμβόλαιο περιλαμβάνονται, εκτός από τις 5 νέες σεζόν, και 14 ταινίες οι οποίες θα βασίζονται στο σύμπαν του South Park και θα προβληθούν μέσω της streaming πλατφόρμας Paramount+. 

 

 

Η παραγωγή των ταινίων πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα με τις δύο πρώτες να έχουν στόχο να βγουν μέσα στο 2021. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής λένε ότι πρόκειται για μία μεγάλη ιστορία που θα σπάσει σε δύο μεγάλα μέρη, στα πρότυπα το Kill Bill. 

 

 

Τα καλά νέα για τους Parker και Stone δεν σταματούν όμως εδώ. Στη συμφωνία υπάρχει πρόβλεψη και για τη δημιουργία σειρών και ταινιών που δεν έχουν καμία σχέση με το South Park σε μία κίνηση που θυμίζει αποκλειστική συνεργασία για ό,τι ήθελε προκύψει.

 

 

Η συμφωνία ήρθε λίγο μετά τον άθλο των δύο special επεισοδίων με θέμα την πανδημία, τα οποία γυρίστηκαν εξ ολοκλήρου από απόσταση με κάθε συντελεστή να βρίσκεται στο σπίτι του. Η εταιρία παραγωγής έκανε τα πάντα για να κρατήσει τους ταλαντούχους δημιουργούς και αυτοί με τη σειρά τους δήλωσαν χιουμοριστικά πως είναι χαρούμενοι που εκλεισαν 25 χρόνια στο Comedy Central και πρόκειται να κάτσουν εκεί για ακόμα 75 χρόνια. Για να δούμε τι θα δούμε. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved