Το νέο σπίτι του Leonardo DiCaprio είναι βγαλμένο από το Once Upon a Time in Hollywood

Η εντυπωσιακή έπαυλη σε ισπανικό αποικιακό στυλ κόστισε 7,1 εκατομμύρια δολάρια.

Στην ευρύτερη περιοχή του Hollywood, ο Leonardo DiCaprio έχει κάνει αρκετές αγορές ακινήτων τα τελευταία χρόνια, όμως δεν τις κάνει όλες για τον εαυτό του. Με την κύρια κατοικία του στο Sunset Strip, φαίνεται πως η τελευταία αγορά του στο Los Feliz, πρόκειται για τη μητέρα του η οποία ζει στην περιοχή.

 

 

Αυτό δεν σημαίνει πως το σπίτι αυτό δεν είναι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Μέχρι πρότινος άνηκε στη Gwen Stefani και έχει συνολική επιφάνεια χώρων πάνω από 450 τμ. Χτίστηκε το 1926, όμως τα τελευταία χρόνια δέχθηκε αρκετές παρεμβάσεις που το εκσυγχρόνισαν και το έκαναν πιο σταθερό. Το βασικό του δομικό στοιχείο όμως έμεινε ανέπαφο, δηλαδή οι πέτρινοι τοίχοι μεγάλου πάχους και τα ψηλά ταβάνια που χαρίζουν ένα φυσικό σύστημα κλιματισμού καθώς στην περιοχή η μέση θερμοκρασία το καλοκαίρι φτάνει τους 29°. 

 

 

Το αποικιακό στυλ της ισπανική περιόδου δίνει τον κυρίαρχο αισθητικό τόνο, με τα πολύχρωμα πλακάκια να δίνουν ζωντάνια και κίνηση στον χώρο. Από τους πολυάριθμους χώρους αυτοί που κλέβουν την παράσταση είναι δύο. Ο πρώτος είναι το mini cinema στο οποίο η μητέρα του DiCaprio μπορεί να βλέπει σε full screen τον γιο της και να τον καμαρώνει και ο άλλος το δωμάτιο που είναι διαμορφωμένο αποκλειστικά ως χώρος διαλογισμού και yoga.

 

 

Τα πράγματα είναι εντυπωσιακά και εκτός σπιτιού. Όλη η οικοδομή είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε μια πλαγιά με τέτοιο τρόπο που θυμίζει παρατηρητήριο. Η θέα από κάθε πλευρά καταλαμβάνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπεις μόνο τα φοινικόδεντρα και τα υπόλοιπα δέντρα δίνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος ανθρώπινης παρέμβασης τριγύρω αφού δεν είναι ορατό κανένα σπίτι ή δρόμος από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved