Ο άντρας που ζούσε 41 χρόνια στη ζούγκλα χωρίς να έχει ακούσει για τις γυναίκες

Η ιστορία του Ho Van Lang θα σε κάνει να θέλεις να τον πας για ποτά το  βράδυ.

Ως γνωστόν κάποιοι άντρες δεν τα πάνε τόσο καλά με τις γυναίκες όσο άλλοι. Και δεν είναι κακό αυτό καθότι δεν μπορούμε όλοι να φλερτάρουμε με τον ίδιο τρόπο, ενώ το κομμάτι του να βρεις την σύντροφο ή έστω το κορίτσι με το οποίο θα περάσετε καλά, είναι και λίγο θέμα τύχης. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ho Van Lang που πλέον είναι γνωστός ως «ο πραγματικός Ταρζάν». Έζησε 41 χρόνια στις ζούγκλες του Βιετνάμ, όταν ο πατέρας του αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια το 1972, όταν οι Αμερικανοί σκότωσαν με οβίδες την οικογένειά του. Εκτός από τον Ho Van. Μαζί με άλλους κατέφυγαν στη ζούγκλα, όπου μεγάλωσαν και έμειναν εκεί, αφήνοντας την φύση να φροντίσει για την διαβίωσή τους. Ωστόσο ο Ho Van Lang είχε έναν ακόμη αδερφό που τον έχει φέρει πλέον πίσω στην κοινωνία και αναφέρει πως το μυαλό του είναι σαν μικρού παιδιού καθότι δεν έχει γνώση και για βασικά πράγματα. Όπως οι γυναίκες.

 

 

Όχι δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Πέρα από το γεγονός ότι ο Ταρζάν του Βιετνάμ δεν έχει κάνει ποτέ του σεξ, δεν γνώριζε καν για την ύπαρξη των γυναικών σαν οντότητες. Που το λες και τραγικό γιατί δεν έχει ιδέα το τι είδους μοναδικά πράγματα μπορούν να συμβούν ανάμεσα στα δύο φύλα. Νιώθεις λίγο σαν τον κολλητό εκείνο που δεν έχει κάνει ακόμα σεξ, αλλά ό,τι και αν του πεις για να του το περιγράψεις δεν είναι αρκετό. Όσο να ‘ναι, σε γεμίζει λίγο με θλίψη το στόρι του Ho Van.

Πάντως στα θετικά, κέρδισε μία θέση σε ντοκιμαντέρ όπου μίλησε για την ζωή του στη ζούγκλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved