Tiger King: Ο Louis Theroux ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ

Μετά από δέκα χρόνια ο Theroux συναντάει και πάλι τον Joe Exotic για να μάθουμε και την υπόλοιπη συναρπαστική ιστορία.

Ο Joe Exotic μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας, σχεδόν ταυτόχρονα με το πρώτο lockdown. Από τότε τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή μας και εκτός από την πανδημία, έπαιξε και αυτός ρόλο σε αυτή τη δραματική αλλαγή. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Joe Exotic συστήθηκε στο ευρύ κοινό, και δεν μιλάμε για την cult εκπομπή που είχε για να επιτίθεται στην Carole Baskin. 

Πριν από δέκα χρόνια περίπου είχε εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ του Louis Theroux, America’s Most Dangerous Pets. Σε εκείνο το ντοκιμαντέρ είχε δοθεί περισσότερη βαρύτητα στα αιλουροειδή του Joe Exotic, και όχι στην εκκεντρική του προσωπικότητα, με αποτέλεσμα η παγκόσμια αναγνώριση να αργήσει για μια δεκαετία.

Με το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Louis Theroux: The Cult of Joe Exotic, ο δημιουργός επιστρέφει στην Οκλαχόμα για να πει και την υπόλοιπη ιστορία. Θα χρησιμοποιηθεί υλικό που δεν είχε προβληθεί τότε, αλλά θα μάθουμε και τι έγινε και φτάσαμε στη σύλληψη και καταδίκη του Joe Exotic. Θα μιλήσουν παλιοί φίλοι του και κυρίως η ομάδα που επιδιώκει την, άδικη όπως την ονομάζουν, καταδίκη του.

Ο Theroux αναφέρει πως όταν είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο πάρκο του Joe Exotic έκανε γυρίσματα για 9 μέρες, για πάνω από 12 ώρες κάθε μέρα. Τα όσα αδιανόητα είδε και έζησε δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να τα χωρέσει μέσα στη διάρκεια ενός κανονικού ντοκιμαντέρ. Το lockdown, και η επιτυχία της σειράς στο Netflix, του έδωσε τον ελεύθερο χρόνο να ανατρέξει στο πολύωρο υλικό που κόπηκε στο μοντάζ.

Εννοείται πως το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και ταυτόχρονα ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους που θα διευκολύνουν την αποφυλάκισή του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved