Πώς θα διώξεις την ψαρίλα από το τηγάνι;

Είναι ωραίο φαγητό το ψάρι, αλλά μετά αφήνει τρομακτική βρώμα στην κατσαρόλα.

Το ψάρι δεν είναι για όλους, αλλά σε όσους αρέσει, δηλώνουν φανατικοί οπαδοί τού. Για αυτό και επιλέγουν να το φτιάχνουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είτε στο τηγάνι, είτε στα κάρβουνα, είτε στο φούρνο.

 

 

Όσο ωραίο και να είναι, δεν μπορεί κανείς να πει για τη μυρωδιά που αφήνει μετά φαγητό, την αγαπημένη μας «ψαρίλα» η οποία πραγματικά, δεν παλεύεται!

Υπάρχει όμως τρόπος για να τη διώξεις χωρίς καν να ιδρώσεις. Πώς θα το καταφέρεις;

Βάζεις το σκεύος (αφού το πλύνεις) πάνω στο μάτι – σε σιγανή φωτιά – και ρίχνεις ένα φλιτζανάκι ξίδι. Το αφήνεις για λίγο και, μόλις εξατμιστεί το ξίδι, η μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί. Τόσο εύκολα.