Πέθανε ο Dustin Diamond του “Saved by the Bell”

To παιδί θαύμα που γνωρίσαμε ως Samuel “Screech” Powers έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο 44χρονος ηθοποιός απεβίωσε μετά από μια εξαιρετικά σύντομη μάχη 3 εβδομάδων με τον καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Florida χωρίς πιθανότητα ίασης καθώς ο καρκίνος 4ου σταδίου είχε κάνει μετάσταση σε σε πολλά σημεία του σώματός του. O Diamond έγινε γνωστός ως ο πιστός σύντροφος του Zack Morris σε κάθε είδους νεανική τρέλα και για τις απέλπιδες προσπάθειές του να κερδίσει την καρδιά της πλούσιας fashionista Lisa Turtle.

Γεννήθηκε στο San Jose και ασχολήθηκε με την ηθοποιία από 11 χρονών κάνοντας το ντεμπούτο του στο “Good Morning, Miss Bliss”, σειρά που θεωρήθηκε πρόδρομος του “Saved by the Bell”. H επιτυχία της σειράς που ξεκίνησε το 1989 δεν σταμάτησε το 1993 με το τέλος της σειράς, αλλά συνεχίστηκε. Συνολικά 3 sequel σειρών ακολούθησαν μέχρι το 2000 που ακολούθησαν την πορεία των 6 συμμαθητών μέχρι και το κολλέγιο. Οι συμπρωταγωνιστές του δήλωσαν συντετριμμένοι από την απώλεια του “Screech” παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο τελευταίο τηλεοπτικό reunion των συντελεστών το 2020.

Δυστυχώς όπως συνέβη και με άλλα ταλαντούχα παιδιά που ξεκίνησαν δυναμικά στην υποκριτική κάπου έχασε τον δρόμο του και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεκάδες σκάνδαλα απασχόλησαν τον τύπο, ειδικά τον σκανδαλοθηρικό, με αρκετά από αυτά να καταλήγουν στις αίθουσες των δικαστηρίων και τα κρατητήρια. Η δημοσίευση μιας sex tape με τίτλο “Screeched” και ένας καβγάς σε μπαρ του Wisconsin ήταν μερικά από αυτά. Οι φήμες ότι διοργάνωσε ένα όργιο για το cast της σειράς που τον έκανε διάσημο δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, αλλά καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση επειδή μαχαίρωσε κάποιον ανήμερα των Χριστουγέννων. 

Σε δηλώσεις του έχει πει πως το μεγαλύτερο τραύμα που του άφησε η καριέρα του δεν ήταν τα αναρίθμητα σκάνδαλα, αλλά το γεγονός ότι δεν έζησε ποτέ την παιδική του ηλικία. Η φήμη και τα λεφτά που έβγαλε από την τηλεόραση δεν μπόρεσαν ποτέ να εξαγοράσουν τα χαμένα αυτά χρόνια. 

Ίσως αυτή να είναι και η αιτία που προκάλεσε όλα αυτά τα προβλήματα και τα σκάνδαλα στην ενήλικη ζωή του, καλό ταξίδι “Screech” 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved