Θα πουλούσες το σπίτι σου για τον Darth Vader;

Μόνο έτσι μπορείς να αγοράσεις την χρυσαφένια του προτομή.

Μπορεί οι νέες ταινίες Star Wars να μην έχουν τον Darth Vader ως κεντρικό ανταγωνιστή, αλλά αυτό δεν του κόβει ούτε 1% από την τρομαχτική του αίγλη. Μιλάμε για ένα χαρακτήρα θρύλο που συνεχίζει να συναρπάζει. Θυμήσου μόνο τι έγινε με την εμφάνισή του στο Rogue One.

Αυτός είναι ο Darth Vader. Ο τύπος που δεν θέλεις να μπλέξεις.  Αλλά αυτό δεν τον κάνει να μην έχει κοινό. Για την ακρίβεια, είναι τόσο πιστό που του αφιερώνουν μέχρι και ομοιώματα από χρυσάφι. Και όχι δεν τα παραλέμε.

vader

Η προτομή που βλέπεις είναι δημιουργημένη από την διάσημη εταιρεία αργυροχρυσοχοΐας Ginza Tanaka και είναι από χρυσό 24 καρατίων. Ζυγίζει 15 περίπου κιλά και για να το αποκτήσεις πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η κρανούμπα του Darth Vader πρόκειται να παρουσιαστεί στις 5 Μαΐου που θα εορταστούν τα 40 χρόνια Star Wars και αναμένεται να κοστίζει 1.300.000 ευρώ. Μία περιουσία δηλαδή.

Κάπου εδώ θα ξεχωρίσουν οι Sith από όλους τους άλλους. Είσαι έτοιμος να πουλήσεις τα πάντα για να δείξεις την πίστη και την αφοσίωσή σου στον Σκοτεινό Άρχοντα;  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved