O Michael Jordan φτιάχνει γήπεδο golf και είναι αντάξιο της φήμης του

Για να προπονείται καλύτερα αν προκύψει πρόταση από το Space Jam.

Η Florida είναι η Μέκκα του golf και δεν είναι τυχαίο που εκεί φιλοξενούνται μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις. Απόλυτα λογικό να φτιάξει εκεί το δικό του γήπεδο ο άνθρωπος που δείχνει πως πρέπει να είναι μια σωστή συνταξιοδότηση. Ο Μichael Jordan, λοιπόν μας ανοίγει τις πόρτες του Grove XXIII (ο αριθμός της φανέλας του στα Λατινικά αριθμητικά), για την ακρίβει δεν μας τις ανοίγει διάπλατα γιατί θέλει να κρατήσει ψηλά την αίσθηση του exclusivity με λιγότερες από 100 συμμετοχές στη λέσχη.

 

 

Τα ούτε 100 μέλη θα μπορούν να παίζουν το απόλυτο gentleman’s game με την ησυχία τους από τη στιγμή που οι πολύ αραιά τοποθετημένες 18 τρύπες σε συνδυασμό με τη χαμηλή συμμετοχή εξασφαλίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί «μποτιλιάρισμα» και πολυκοσμία σε κάποια τρύπα. Το clubhouse εκτός από την εντυπωσιακή επιφάνεια των 1400 τμ έχει και μία εξίσου εντυπωσιακή φουτουριστική εμφάνιση από το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο NBWW και στις εγκαταστάσεις του φιλοξενεί εκτός χώρους ανάπαυσης και ψυχαγωγίας, ένα κατάστημα με αθλητικά είδη για golf, μία αίθουσα διδασκαλίας και φυσικά πολυτελή locker rooms. Οι χώροι διαμονής μαζί με το μικρότερο γήπεδο για προπόνηση ολοκληρώνουν το πακέτο της φιλοξενίας.

 

 

Η πολυτέλεια και εξυπηρέτηση του clubhouse παρέχεται σε ολόκληρη την έκταση του γηπέδου με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Ένας στολίσκος από ιπτάμενα drones σερβίρουν ποτά και φαγητό τα μέλη της λέσχης ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη τρύπα. Ο τίτλος του GOAT για τον Michael Jordan μπορεί να του έχει αποδοθεί για τις «αεροπορικές» του επιδόσεις στο μπάσκετ, αλλά συνεχώς αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος με ό,τι καταπιάνεται, εντάξει ίσως όχι με με το baseball, και το Grove XXIII είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα της μη μπασκετικής του καριέρας. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μας καλέσει κάποιο από προνομιούχα μέλη του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved