Με δωρεάν 22 ταινίες James Bond, η καραντίνα μόλις έγινε λίγο καλύτερη

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορείτε να δείτε στο YouTube όσο 007 αντέχετε περιμένοντας το No Time to Die.

Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton και Pierce Brosnan είναι έτοιμοι να σου κρατήσουν παρέα για ολόκληρο τον Δεκέμβρη μετά από συμφωνία της MGM με το YouTube. Δηλαδή από τη γενναιόδωρη προσφορά εξαιρούνται οι τελευταίες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig παραγωγής Sony. Παρόλα αυτά είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για ανακεφαλαίωση μιας και με τις συνεχείς αναβολές που παίρνει το πολυαναμενόμενο No Time to Die κανείς δεν είναι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει για ακόμα μία φορά η ημερομηνία πρεμιέρας.

 

 

Στις 22 ταινίες που προβάλλονται δωρεάν περιλαμβάνονται το εκτός σειράς Casino Royale του 1954 καθώς και το “Everything or Nothing: The Untold Story of 007” με πλούσιο πληροφοριακό υλικό και παρασκήνιο. Η προσφορά είναι στα πλαίσια της ανερχόμενης streaming πλατφόρμας του YouTube που δίνει τη δυνατότητα να δει κάποιος δωρεάν ταινίες με διαφημιστικά διαλείμματα όπως η παλιά καλή τηλεόραση. 

 

 
 
Με την εγγραφή στο YouTube premium η θέαση είναι ανεμπόδιστη χωρίς διακοπές για διαφημίσεις. Το μοναδικό αρνητικό, του watch Bond όπως ονομάζεται η ενέργεια, είναι πως η συμφωνία αφορά μόνο τις ΗΠΑ αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται εύκολα με τη χρήση VPN. Φτιάξτε Martini, αντί για φόρμα βάλτε μια ρόμπα, καθίστε αναπαυτικά και καλή προβολή. 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved