Το τέλος του Star Wars όπως έπρεπε να είναι

Η Deleted Scene στο φινάλε του Rise of Skywalker που θα έδινε άλλο άρωμα στο τέλος του franchise.

Αν υπάρχει κάποιος αυθεντικός φαν του Star Wars που θεώρησε ότι η νέα τριλογία ωφέλησε το franchise, μάλλον κάτι λάθος συμβαίνει. Η αλήθεια είναι πως από εκεί που οι περισσότεροι έκραζαν το Last Jedi απεδείχθη ότι ήταν το πιο δυνατό φιλμ των τριών τελευταίων ταινιών, με εκείνα του J.J. Abrams να αποδεικνύονται με διαφορά τα πιο αδύναμα και κάτω των προσδοκιών.

Αν μπορούσε να σωθεί κάτι, αυτό θα ήταν με την τελική μάχη ανάμεσα στη Rey και τον Darth Sidious ωστόσο ακόμα και εκεί δεν έγινε κάτι το συνταρακτικό.

 

 

Με τον καιρό να έχει περάσει και το Star Wars να έχει μπει σε άλλα μονοπάτια, με συζητήσεις για prequel τριλογία των τελευταίων ταινιών αλλά για μια άλλη της εποχής της Old Republic, κυκλοφόρησαν αρκετά deleted scenes του Rise of Skywalker, με το τέλος να έχει διαφορετικό χρώμα από αυτό που είδαμε.

Η μάχη ανάμεσα στον Darth Lord Sidious (ή Palpatine) και τη Rey δεν συγκέντρωσε και μεγάλο ενδιαφέρον. Πώς θα σας φαινόταν η ταυτόχρονη παρουσία των Force Ghosts, όπως του Yoda, του Obi Wan Kenobi και των Anakin και Luke Skywalker στην τελική μάχη;

Το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει μια διαφορετική γεύση στο ξενέρωτο τέλος που απογοήτευσε όλους, περισσότερο και από εκείνο του Game of Thrones:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved