To 2021 οι blockbuster ταινίες θα βγαίνουν και στο σινεμά και στην TV

H ανακοίνωση-φωτιά της Warner Bros. που θα φέρει ταινίες όπως το «Matrix 4» στην τηλεόραση.

Προφανώς και οι εταιρίες παραγωγής θα ήθελαν όλα τα σινεμά του κόσμου να λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα ώστε να αποκομίσουν μεγάλο μέρος των κερδών από τα εισιτήρια, ωστόσο με τον κορονοϊό να στέκεται σημαντικό εμπόδιο οι νέες κυκλοφορίες ταινιών έχουν πάρει το δρόμο ενός γενναίου και αρκετά ενδιαφέροντος Plan B.

Και αυτό το Plan B αναφέρει «αν ανοίξουν τα σινεμά καλώς. Αλλά αν δεν ανοίξουν και με τον κόσμο να διστάζει να κλειστεί σε κινηματογραφική αίθουσα, ας προβάλουμε τις ταινίες μέσω διαδικυακής πλατφόρμας».

 

 

Όποιος νόμιζε ότι η κυκλοφορία του «Wonder Woman 1984»  από το HBO Max στις 25 Δεκεμβρίου θα είναι η μοναδική, μάλλον έπεσε αρκετά έξω στις προβλέψεις του. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Warner Bros. οι κορυφαίες της ταινίες για το 2021 όπως το «Dune» και το «Matrix 4» θα κυκλοφορήσουν τόσο στο σινεμά, όσο και στο HBO Max με περιθώριο παρακολούθησης για ένα μήνα.

Το «Dune» το περιμένουμε εδώ και χρόνια, αλλά και το «Matrix 4» μας έχει βάλει στην πρίζα περιμένοντας τον Keanu Reeves να επιστρέφει ως Neo μετά από τόσα χρόνια:

Δείτε φωτογραφίες από του με το νέο look στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Παράλληλα, οι προαναφερθείσες ταινίες δεν θα είναι οι μόνες που θα κυκλοφορήσουν από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα (από την οποία περιμένουμε με ανυπομονησία το «Snyder Cut» της Justice League) καθώς ανακοινώθηκαν και άλλες ταινίες που πραγματικά τρομάζουν στο άκουσμά τους. Φιλμ για τα οποία πολύς κόσμος θα κάτσει στον καναπέ για να τις παρακολουθήσει.

Δείτε ποια είναι αυτά τα φιλμ στο παρακάτω βίντεο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved