Το 2020 κλείνει όπως πρέπει, με έλευση εξωγήινων

Κανείς δεν ξέρει ακόμα αν έχουμε να κάνουμε με ένα περίεργο art intallation ή επιβεβαίωση της προφητείας του Stanley Kubrick.

Ένα ελικόπτερο της υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλειας της Utah εκτελούσε μια πτήση ρουτίνας βοηθώντας την υπηρεσία προστασίας άγριων ζώων στην καταμέτρηση άγριων προβάτων στα νοτιοανατολικά της πολιτείας. Τα πρόβατα μετρήθηκαν και βρέθηκαν σωστά, αλλά μάλλον θα χρειαστεί και η βοήθεια της NASA με το τυχαίο εύρημα της πτήσης.

 

mon2

 

Ένας από τους βιολόγους που επέβαιναν στο ελικόπτερο παρατήρησε μια έντονη λάμψη σε μια περιοχή που οι ειδικοί χαρακτήρισαν ώς το ορισμό της «μέσης του πουθενά». Με κανένα ίχνος ανθρώπινης δραστηριότητας σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων, πλησιάζοντας οι επιστήμονες και οι αξιωματικοί του ελικοπτέρου αντίκρισαν κάτι που με την πρώτη ματιά δεν μοιάζει με αντικείμενο της φύσης ή του ανθρώπου. Το ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο μεταλλικό αντικείμενο ύψους περίπου 4 μέτρων μοιάζει εκπληκτικά με τον μυστηριώδη μονόλιθο της Οδύσσειας του Διαστήματος. Το ερημικό σεληνιακό περιβάλλον τοπίο ενίσχυσε το την «πεποίθηση» της εξώκοσμης κατασκευής του αντικειμένου.

 

 

Η περιοχή είναι προστατευόμενος βιότοπος άγριας ζωής και η οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση ελέγχεται πολύ αυστηρά και για τον συγκεκριμένο μονόλιθο δεν υπήρξε ποτέ καμία αίτηση. Άγνωστο λοιπόν ποιος (ή τι) τον τοποθέτησε και με ποιον σκοπό. Η έρευνα που θα ακολουθήσει από την υπηρεσίας προστασίας άγριων ζώων της Utah αναμένεται να ρίξει φως στην...truth out there.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved