O Green Lantern παίρνει επιτέλους τη σειρά που του αξίζει

Tο HBO Max ελπίζει να ξεπλύνει την ντροπή από την ταινία με τον Ryan Reynolds.

Μπορεί η Marvel να κυριαρχεί στο υπερ-ηρωικό σύμπαν των ταινιών, στην τηλεόραση ωστόσο βλέπει ακόμα την πλάτη της Dc Comics. Και με βάση τα τελευταία νέα θα συνεχίσει να το κάνει καθώς ένας ακόμα superhero με βαρύνουσα σημασία ετοιμάζεται να περάσει στη μικρή οθόνη.

Όσοι είδαν το τερατούργημα ονόματι «Green Lantern»  στο σινεμά με τον Ryan Reynolds -πριν γίνει ο Deadpool της καρδιάς μας-, περίμεναν πολλά χρόνια για ένα reboot αντάξιο του χαρακτήρα. Τελικώς αυτό θα έρθει μέσω της τηλεόρασης, καθώς θα γίνει σειρά στο HBO Max.

 

 

O παραγωγός του «Arrow», Greg Berlanti, παίρνει πάνω του το βάρος να αλλάξει τα κακώς κείμενα που άφησε η ταινία για τον πρασινοφόρο εκδικητή με το δαχτυλίδι, μόνο που το story δεν θα εστιάζει στον Hal Jordan (τον πιο γνωστό Lantern) αλλά στους Guy Gardner, Jessica Cruz και Simon Baz Alan Scott. Παράλληλα θα έχουμε την εμφάνιση του supervillain Sinestro αλλά του Kilowog και άλλων ηρώων του Green Lantern Corps.

 

 

Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν ο Green Lantern ετοιμάζεται να παρουσιαστεί ξανά στο κοινό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τον εκλεκτό πίσω από τις μαγικές δυνάμεις του δαχτυλιδιού.

Αναμένουμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved