The Mandalorian: Mando και Baby Yoda επιστρέφουν

Η δεύτερη σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς του Star Wars, έχει επιτέλους τρέιλερ.

Σίγουρα ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν που πέρασε. Με το τελευταίο επεισόδιο του Star Wars με τίτλο «The Rise of Skywalker» να απογοητεύει, πολλοί βρήκαν σωσίβιο στον κυνηγό επικηρυγμένων ονόματι Din Djardin ή αλλιώς «Mando» αλλά και το έτερον ήμισύ του, το Baby Yoda που «σκλάβωσε» άπειρο κόσμο με την παρουσία του.

Η πρώτη σεζόν δημιούργησε πολλές προσδοκίες με τον Pedro Pascal να μας παραδίδει έναν διαγαλαξιακό καουμπόη σε στυλ Clint Eastwood, βρίσκοντας μετά το «Narcos» ένα νέο alter-ego για να μας τονώσει το ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν:

 

 

Η νέα σεζόν που θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου, φέρνει το δυναμικό δίδυμο ξανά αντιμέτωπο με ολόκληρο τον γαλαξία. Οι κυνηγοί επιθυμούν ακόμα την αμοιβή για τον μικρό πράσινο πλάσμα, αυτή τη φορά όμως ο «Mando» πρέπει να αποφασίσει: Θα συνεχίσει να ζει με την αβεβαιότητα προστατεύοντας το Baby Yoda ή θα αναζητήσει τους Jedi συγγενείς του μέσα στον γαλαξία;

Το τελευταίο τρέιλερ δεν μας έδειξε πολλά, αλλά σίγουρα θα έχει να κάνει με την ύπαρξη του μικρού πράσινου πλάσματος που ευαισθητοποίησε έναν σκληρό τύπο, όπως ο Mandalorian.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved