H Αποκάλυψη ξεκινάει από το San Francisco

Οι πυρκαγιές στην California έχουν δημιουργήσει σκηνικό Blade Runner και αυτό το βίντεο το αποτυπώνει περίτρανα.

Οι φονικές πυρκαγιές στις ΗΠΑ έχουν προκαλέσει πανικό στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με πάνω από 500 χιλιάδες κατοίκους στο Oregon να έχει ήδη απομακρυνθεί από τα σπίτια τους την που μετράμε ήδη ανθρώπινες απώλειες.

Μέσα στον τρόμο για τις ανθρώπινες ψυχές που διακυβεύονται και τα βίντεο που αποτυπώνουν τη φρίκη από τις πυρκαγιές, ένας κάτοικος του San Francisco κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τον πορτοκαλί και κόκκινο ουρανό που έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή στην περιοχή και έχει γίνει viral.

 

 

Ο λόγος; 

Το τοπίο θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την ταινία Blade Runner και με τη βοήθεια του μοντάζ ο Terry Tsai πρόσθεσε το διάσημο soundtrack του Hans Zimmer, που έντυσε την πρόσφατη ταινία του Dennis Villeneuve.

 

 

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, το τοπίο δεν είναι αποτέλεσμα μοντάζ αλλά αυθεντικά πλάνα από drone αυτή τη στιγμή στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Υπάρχει κανείς που δεν αισθάνεται ότι η Αποκάλυψη έχει ξεκινήσει;

Σου θυμίζουμε πώς ήταν το αυθεντικό trailer του Blade Runner 2049 για να δεις πόσο μεγάλη ομοιότητα υπάρχει μεταξύ των δύο πλάνων. 

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved