Πώς θα είναι ένα νέο Matrix χωρίς τον Agent Smith;

Για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως και καλύτερο.

 Την στιγμή που τα γυρίσματα του Matrix 4 συνεχίζονται και η παραγωγή έχει περάσει ήδη στο production σχέδιο, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το καστ της ταινίας. Και αυτή τη φορά συγκεκριμένα, για τον αγαπημένο Hugo Weaving, τον Agent Smith της καρδιάς μας.

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Weaving ήταν από τις πρώτες επιλογές της Lana Wachowski, αλλά λόγω απαιτητικού προγράμματος τα σχέδια για την εμπλοκή του ηθοποιού ναυάγησαν.

«Η Lana Wachowski με πήρε τηλέφωνο στις αρχές της περασμένης χρονιάς. Είχαμε δουλέψει μαζί άλλες πέντε φορές, τρεις με το Matrix, μια στο V for Vendetta και το Cloud Atlas. Οπότε ναι η Lana ήταν αποφασισμένη για τη συμμετοχή μου στο νέο Matrix. Είχαμε πάει κιόλας να διαβάσουμε το σενάριο με τον Keanu, την Carrie και εμένα και άλλους πολλούς ακόμη από την παλιά φαμίλια».

Συγκεκριμένα δήλωσε το εξής στο Coming Soon.

«Νόμιζα πως θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει με τις σκηνές μου στο διάστημα Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου. Είχαμε μιλήσει κιόλας για την αμοιβή και υπήρξαν διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά όλα είχαν κλειδώσει πάνω κάτω, είχαμε κλείσει και τις ημερομηνίες και όλα καλά, έως ότου η Lana αποφάσισε πως δεν έβγαινε το πρόγραμμα. Οπότε διέκοψε τις διαπραγματεύσεις και έτσι κατέληξε. Βασικά πίστευε πως οι υποχρεώσεις μου με το Εθνικό Θέατρο (παίζει στην παράσταση The Visit) θα ταίριαζε με τις ημερομηνία που είχε αυτή κατά νού για μένα».

Μπορεί ο Hugo να μην τα κατάφερε, αλλά σίγουρα η Lana έχει σίγουρα στα σκαριά έναν καλύτερο κακό. Άλλωστε η ιστορία του Smith ήταν καιρός να τελειώσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved