O John Wick δεν θα αποσυρθεί σύντομα

Την ώρα που περιμένουμε την 4η ταινία, επιβεβαιώθηκε ότι θα έχουμε και 5η.

Ποιος να το περίμενε ότι ο άλλοτε σταρ του Matrix θα αποτελούσε τον νο.1 action hero της εποχής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Liam Neeson είχε προλάβει να κάνει εντυπωσιακή είσοδο με τα «Taken». Παρόλα αυτά ο «ξεχασμένος» Keanu Reeves είναι ακόμα εδώ και μέσω του John Wick επέστρεψε για τα καλά στο προσκήνιο, όντας ίσως ο απόλυτος σταρ των τελευταίων χρόνων στο Hollywood, αφήνοντας όλες τις πλευρές ευτυχισμένες. Τους μεν παραγωγούς και σκηνοθέτες γεμάτους εισπράξεις, τους δε θεατές χορτασμένους και ταυτόχρονα διψασμένους για έξτρα αίμα και ξύλο.

 

 

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Keanu να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος – μην ξεχνάμε ότι επιστρέφει στο νέο Matrix – αλλά η Lionsgate αποφάσισε να δώσει έξτρα χαρά στους ορκισμένους φαν του «John Wick Franchise», ανακοινώνοντας ότι ο ήρωάς τους θα επιστρέψει με δύο ακόμα ταινίες και μάλιστα back to back.

 

 

«Είμαστε ιδιαίτερα απασχολημένοι καθώς ετοιμάζουμε τα σενάρια για τις δυο νέες ταινίες του John Wick. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τόσο για το John Wick 4 όσο και για το John Wick 5 back to back, όταν και ο Keanu θα έχει πιο ελαφρύ πρόγραμμα την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο CEO της εταιρίας, John Feltheimer.

Μπορεί το επόμενο κεφάλαιο να αργεί ακόμα – 27 Μαΐου του 2022- αλλά τα νέα ήταν αρκετά για να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις με πολύ περισσότεερη βία και αιματηρές σκηνές δράσεις στις επόμενες δύο ταινίες.   

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved