Ποια φαγητά θα σε κάνουν γνωστό στο Instagram;

Αν είναι να το κάνεις τουλάχιστον, κάν' το σωστά.

Δείξε μας έναν φίλο σου ο οποίος δεν έχει ενεργό προφίλ στο Instagram και θα σου πούμε ποιος είσαι. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και της προβολής. Όταν λέμε προβολής δεν εννοούμε μόνο το πρόσωπό μας ή το σώματός μας μετά το γυμναστήριο. Εννοούμε και του φαγητού που καταναλώνουμε αφού, κακά τα ψέματα, μας αρέσει να δείχνουμε στους υπόλοιπους τις προτιμήσεις μας.
 
 
Τα τελευταία χρόνια το φαγητό και το Instagram έχουν μια εξαιρετική σχέση. Αν δεν φωτογραφίσεις το γκουρμέ πιάτο σου είναι σαν να μην το έφαγες ποτέ, έτσι δεν είναι; Aυτός είναι ένας άτυπος κανόνας που έχει αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα. Μία βόλτα από τα προφίλ των φίλων σου ή ακόμα και των celebrities είναι αρκετή για να καταλάβεις πως ένα καλό φαγητό ισούται πια με έναν πίνακα ζωγραφικής
 
 
 
Αν δεν φωτογραφίζεις το φαγητό σου λίγο πριν χρησιμοποιήσεις το πιρούνι σου, μάθε πως το 30% των millenials αποφεύγουν τα εστιατόρια με τους όχι και τόσο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στα social media. Είναι θλιβερό αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια. Τι μπορείς να κάνεις για να φτάσεις και εσύ το προφίλ σου στο Instagram στο επόμενο level; Θα χρησιμοποιήσεις την κάμερα του κινητού σου και θα τραβήξεις τα παρακάτω φαγητά. Δες στις φωτογραφίες ποια είναι αυτά.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved