Αυτή είναι η νέα ταινία του Michael Mann για την Ferrari

Και θα πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman.

Ο Michael Mann (Heat, Collateral, The Insider) έχει κληθεί να σκηνοθετήσει μία ταινία την οποία την είχε στα σκαριά πολλά χρόνια τώρα χωρίς να είναι ικανός να την πραγματοποιήσει.

Η ταινία θα λέγεται Ferrari και φυσικά θα λέει την ιστορία του Enzo Ferrari, του δημιουργού κι εμπνευστή των τρομερών αυτοκινήτων που κατέκτησαν την αυτοκίνηση.

Στο ρόλο του Ferrari θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Hugh Jackman. Όλες οι πηγές λένε πως το πρότζεκτ έχει κλείσει και τα γυρίσματα ξεκινάνε.

Το όνειρο κάθε κακοποιού είναι να μπει στο περιπολικό της Ferrari

 

Το σενάριο θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του Brock Yates, Enzo Ferrari – The Man & The Machine, και το adaptation το έχει κάνει ο φημισμένος σεναριογράφος Troy Kennedy Martin, ο ίδιος δηλαδή που έκανε και το σενάριο του Italian Job.

H διάσημη συλλογή Ferrari του Eric Clapton

 

Η συγκεκριμένη ταινία βρίσκεται στην παραγωγή τώρα και σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο Mann έχει σκοπό να ανακατασκευάσει έναν ολόκληρο στόλο από παλιές, αρχετυπικές Ferrari για τα γυρίσματα.

Η επίσημη παραγωγή ξεκινάει το 2021. Εμείς περιμένουμε με αγωνία το πρώτο trailer.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις φωτογραφίες από το press kit της ταινίας μέχρι τώρα:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved