Ο Bob Dylan κυκλοφορεί νέο δίσκο και όλα μοιάζουν καλύτερα

Μετά από 8 χρόνια απουσίας, ο μεγάλος τραγουδοποιός επιστρέφει με το Rough and Rowdy Ways.

Στις 19 Ιουνίου του 2020, ο κόσμος θα αλλάξει. Αν μπορεί κάποιος να το πράξει αυτό, είναι Bob Dylan που μετά από 8 χρόνια σιγής και απουσίας, θα κυκλοφορήσει και επίσημα τον νέο του δίσκο, με όνομα Rough and Rowdy Ways. Ο πιο σημαντικός εν ζωή τραγουδοποιός προετοίμασε το έδαφος με τα τραγούδια Murder Most Foul, I Contain Multitudes και ain’t no false prophet, που έσκασε σαν δυναμίτης στην ερημιά την Παρασκευή 8 Μαϊου.

 

Ο Dylan, o οποίος κέρδισε το Nobel Λογοτεχνίας το 2016 απορρίπτει τον τίτλο που του είαν κολλήσει σαν ταμπέλα στο κούτελο και τραγουδάει πως δεν είναι σε καμία περίπτωση κάποιος προφήτης. «Νιώθεις σαν απατεώνας όταν κάποιος πιστεύει πως είσαι κάποιος που δεν είσαι», είχε δηλώσει άλλωστε το 2014 στoν Ed Bradley για την εκπομπή 60 Minutes. «Δεν είδα ποτέ τον εαυτό ως προφήτη ή σωτήρα. Σαν το Elvis, ίσως. Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να εξελίσσεται σε εκείνον. Αλλά προφήτης; Όχι».

Το My Rough and Rowdy Ways θα είναι η 39η στούντιο δουλειά του, κυκλοφορώντας 57 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση. Στο δίσκο θα υπάρχουν 10 κομμάτια ενώ στη πιο χειροπιαστή μορφή του, το CD δηλαδή, θα βρίσκεται 17λεπτο Murder Most Foul σε ξεχωριστό δίσκο.

O Bob Dylan είναι η αστραπή πριν την καταιγίδα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved