Ο Harry Potter διαβάζει Harry Potter και γυρίζουμε πίσω στο χρόνο

Μαζί του διαβάζει και ο David Beckham. Ετοιμάσου να γυρίσεις πίσω στο Hogwarts.

Το να βρεις το κατάλληλο άτομο για να διαβάσει, ήταν από τις εποχές του σχολείου μία δύσκολη διαδικασία. Σκεφτείτε πόσο δυσκολότερη γίνεται αυτή όταν ψάχνεις έναν άνθρωπο να διαβάσει ένα βιβλίο ώστε αυτό να ηχογραφηθεί και να γίνει audiobook ή αλλιώς ακουστικό βιβλίο. Οι περισσότερες απόπειρες είναι κακές και κλείνονται γρήγορα στο συρτάρι. Μια σύντομη βόλτα στο Youtube είναι αρκετή για να το καταλάβεις.

 

Τι συμβαίνει όμως όταν σε μία περίεργη από όλες τις απόψεις εποχή, ψάχνουμε κάποιον να διαβάσει μία από τα πιο γνωστές παιδικές και όχι μόνο (όπως εξελίχθηκε) παιδικές ιστορίες που κυκλοφόρησαν ποτέ; Βρίσκουμε τον ίδιο τον Harry Potter και τον «αναγκάζουμε» να μας μιλήσει για τις περιπέτειές του. O Daniel Radcliffe, ο κινηματογραφικός Harry Potter διαβάζει το πρώτο κεφάλαιο της Φιλοσοφικής Λίθου και φυσικά, προκαλεί διαδικτυακό πανικό.

Έρευνα: Το να βλέπεις ξανά και ξανά τις ίδιες σειρές και ταινίες κάνει καλό

Και αυτή είναι μονάχα η αρχή. Σύμφωνα με το The Verge, o Radcliffe είναι ένας από τους πολλούς celebrities που θα κάτσουν στη βολική τους πολυθρόνα και θα μας μιλήσουν για τον «αγόρι που έζησε» και την παρέα του. Μέχρι τώρα, εκτός από τον ίδιο τον Harry, βλέπουμε και ακούμε τους David Beckham και Dakota Fanning. Στη σελίδα Wizarding World υπάρχουν τα βίντεο και στο Spotify οι ακουστικές εκδόσεις.

Η επιστροφή μας στο Hogwarts είναι μετά από πολλά χρόνια, πιο κοντά από ποτέ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved