Επιστρέφει ο Iron Man στο MCU;

Ο Robert Downey Jr. ρίχνει τις απαιτήσεις του και όλα μοιάζουν πιθανά.

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια πολλοί ίσως να μην ήξεραν καν την παρουσία του, ωστόσο σήμερα θεωρείται ο νο.1 ήρωας του MCU. Από τότε που ο Robert Downey Jr. έκανε την εμφάνισή του ως playboy millionaire με την ατσάλινη στολή, ο Iron Man άφησε πίσω μέχρι και τους πιο διάσημους Captain America και Spider-Man και έγινε ο άρχοντας των υπερηρώων της Marvel.

Για αυτό και ο θάνατός του μας πόνεσε περισσότερο από όλους στο τέλος του Avengers: Endgame.

 

Με το σύμπαν της Marvel να ετοιμάζεται να μπει στην νέα του εποχή, όπου νέοι αλλά και παλιοί ήρωες θα ενωθούν απέναντι σε κάποιο νέο κακό που απειλεί τον κόσμο μας, ο Iron Man θα κάνει μια guest star εμφάνιση στην ταινία «Black Widow», η οποία όμως θα λαμβάνει μέρος σε γεγονότα πριν από τον πόλεμο εναντίον του Thanos. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο πως ο κόσμος διψά για πιο μόνιμη επιστροφή του και σίγουρα οι δημιουργοί των ιστοριών θα βρουν έναν τρόπο να τον επαναφέρουν στη ζωή εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν βρίσκεται στο σενάριο αλλά στα χρήματα. Όπως είναι λογικό ο Robert Downey Jr. δεν είναι πλέον κάνας ηθοποιός της σειράς και το συμβόλαιό του κοστίζει αρκετά μηδενικά στην οποιαδήποτε παραγωγή, κάτι που έκανε την Marvel να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις όταν τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα στο τραπέζι.

Παρόλα αυτά τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Robert Downey Jr. βλέποντας ότι το πρώτο του project στη μετά Iron Man εποχή πάτωσε (Dolittle) είναι διατεθειμένος να μειώσει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να επιστρέψει στον ρόλο που τον έφερε ξανά επιφάνεια.

 

Εν ολίγοις ο Downey έκανε άνοιγμα στην Marvel και είναι βέβαιο ότι οι δυο πλευρές θα κάτσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν εκ νέου τη συνεργασία τους. Μπορεί να μην προορίζεται για τον βασικό πρωταγωνιστή αλλά σίγουρα η παρουσία του και μόνο θα ανεβάσει εκ νέου το πρεστίζ. Σίγουρα η καλή διάθεση υπάρχει, κάτι που έχει προκαλέσει ήδη ντελίριο στους σκληροπυρηνικούς φαν της Marvel.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved