Ο David Guetta έφερε την Ανάσταση από τα decks του

Mία μοναδική συναυλία από ένα από τα ψηλότερα μπαλκόνια του Miami με σκοπό την ενίσχυση απέναντι στον κορονοϊό.

Την ώρα που στο Κολοράντο και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ ζητείται άρση της καραντίνας υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του ιού είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός. Με αυτή τη λογική ευτυχώς συμφωνούν πολλοί celebrities και με τις δράσεις τους φροντίζουν να δίνουν ελπίδα και ταυτόχρονα κουράγιο στον πολύπαθο λαό των Αμερικανών.

Ένας εξ αυτών είναι και ο David Guetta.

 

Συστάσεις για τον διάσημο Dj και τη δουλειά του περιττεύουν, όπως άλλωστε και τα λόγια για την πρωτότυπη συναυλία που οργάνωσε το Μεγάλο Σάββατο στο Miami με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα για τους κατοίκους της Δυτικής Φλόριντα αλλά και χρήματα στον αγώνα κατά του COVID-19.

Απολογισμός της συγκεκριμένης βραδιάς; Επί 2 ώρες γύρω στους 8 εκατομμύρια κάτοικοι του Miami χόρεψαν και ένιωσαν απευθείας την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα του Guetta από το μπαλκόνι του κτιρίου Iron Brickell, ενώ άλλοι 12 εκατομμύρια παρακολούθησαν μέσω live streaming.

«Ακόμα παραμιλάω μετά από αυτή την εκπληκτική βραδιά που μοιράστηκα με τόσο κόσμο» αρκέστηκε να πει ο διάσημος Dj που μάζεψε ένα ποσό γύρω στις 700 χιλ. δολάρια.

Αρκετά όμως με τα λόγια. Τώρα σε μεταφέρουμε μερικές ώρες πίσω και συγκεκριμένα στο μπαλκόνι του David Guetta. Ετοιμάσου να νιώσεις τον ηλεκτρισμό της συγκεκριμένης συναυλίας:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved