Από το The Outsider στο The Night of: Όταν το αστυνομικό δράμα παίρνει μεταφυσικές διαστάσεις

Οι λάτρεις των σειρών μυστηρίου γνωρίζουν καλά πως η αναζήτηση μιας νέας τηλεοπτικής παραγωγής που μπορεί να «αιχμαλωτίσει» το ενδιαφέρον τους, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

 

Υπάρχουν όμως, μερικοί παράμετροι που μπορούν να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν πιο εύκολα τις σειρές που αξίζουν μία θέση στο τηλεοπτικό τους «μενού» και η υπογραφή της HBO αποτελεί αναμφίβολα μία από αυτές.

Το όνομά της έχει συνδεθεί με την τηλεοπτική επιτυχία όσο κανένα άλλο και τα καλά νέα είναι πως, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του κοινού, προσπαθεί και καταφέρνει να του προσφέρει το μυστηριακό σασπένς που χρειάζεται μέσα από ποιοτικό περιεχόμενο. Στο Vodafone TV,  το «ΣΠΙΤΙ της HBO» στην Ελλάδα τα ονόματα δύο σειρών -ανάμεσα σε πολλά άλλα- που ξεχωρίζουν φέτος και αποδεικνύουν ότι το αστυνομικό δράμα, μπορεί εύκολα να πάρει μεταφυσικές διαστάσεις είναι: το The Outsider και το The Night of.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε αναζητείτε ποιοτικά αναβαθμισμένες επιλογές προκειμένου να αναβαθμίσετε την εμπειρία θέασής σας στο σπίτι, οι δύο νέες αυτές σειρές της HBO αξίζουν την προσοχή σας. Το γιατί θα το μάθετε παρακάτω.

The Outsider: Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, το The Outsider έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό.

Η ιστορία αρχίζει όταν το πτώμα ενός εντεκάχρονου αγοριού εντοπίζεται στο δάσος της Τζόρτζια και ο ντετέκτιβ Ραλφ Άντριους ξεκινά έρευνα προκειμένου να εξιχνιάσει το αποτρόπαιο έγκλημα. Τα στοιχεία «δείχνουν» έναν συγκεκριμένο ύποπτο και δη έναν καθηγητή μπέιζμπολ και οικογενειάρχη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι περισσότερο περίπλοκη και όπως αποδεικνύεται, έχει και… μεταφυσικές διαστάσεις.

Δείτε το trailer:

 

 

Από τα πρώτα επεισόδια σημείωσε τεράστια επιτυχία και κατά πολλούς, ξεπέρασε την επιτυχία του ίδιου του βιβλίου. Το γεγονός αυτό σίγουρα δεν μας εξέπληξε. Από τη μία πλευρά το όνομα του Στίβεν Κινγκ και η υπογραφή του Ρίτσαρντ Πράις και από την άλλη το εκπληκτικό καστ της σειράς, με τα ονόματα των Τζέισον Μπέιτμαν, Μπεν Μέντελσον και Σίνθια Εριβο να ξεχωρίζουν.

Είναι τουλάχιστον αισιόδοξη, λοιπόν, η είδηση ότι σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και όπως ο ίδιος ο Ρίτσαρντ Πράις άφησε να εννοηθεί, η σειρά θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, «ταξιδεύοντας» ουσιαστικά την ιστορία πέρα από το ίδιο μυθιστόρημα. Όπως όλα δείχνουν, το The Outsider είναι το νέο «φαβορί» της HBO και είναι τώρα διαθέσιμο αποκλειστικά από το Vodafone TV .

©2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

The Night of: Ο ταλαντούχος Ρίτσαρντ Πράις δεν βρίσκεται όμως, μόνο πίσω από το The Outsider. Ο γνωστός Αμερικανός μυθιστοριογράφος και σεναριογράφος είναι επίσης ο δημιουργός μίας ακόμη εξαιρετικής, αστυνομικής σειράς της HBO με διαστάσεις σύγχρονου θρίλερ -για την οποία ένωσε τις δυνάμεις του με τον οσκαρικό σκηνοθέτη και παραγωγό, Στίβεν Ζάιλιαν. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο The Night Of, με τους Τζον Τορτούρο και Ριζ Άχμετ.

©2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

Βασισμένη στη βρετανική σειρά Criminal Justice και με φόντο το Μανχάταν, η μίνι σειρά της HBO μπλέκει με «μαεστρία» το δικαστικό δράμα με το αστυνομικό μυστήριο για να μας παρουσιάσει την ιστορία του Νασίρ Καν, ενός φοιτητή που χωρίς να γνωρίζει το πώς και το γιατί, βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τον φόνο μιας νεαρής γυναίκας. Το δράμα ενός κρατούμενου και η μάχη για την αναζήτηση και την αποκάλυψη της αλήθειας κρατούν τον θεατή καθηλωμένο στην οθόνη του κατά τη διάρκεια των συνολικά οκτώ επεισοδίων του πρώτου κύκλου της σειράς.

Δείτε το trailer:

 

 

The Outsider και The Night of, λοιπόν. Όποια από τις δύο σειρές της HBO σας τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον μπορείτε να τις απολαύσετε όποτε θέλετε και από όποια συσκευή και αν επιθυμείτε αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «ΣΠΙΤΙ της HBO» . Φυσικά, οι επιλογές δεν σταματούν μόνο σε αυτές τις δύο σειρές αφού στο Vodafone TV μπορείτε να βρείτε όλες τις διάσημες σειρές της HBO που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Ανακάλυψε όλες τις αστυνομικές σειρές εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved