Τι θα έλεγες για ένα virtual δείπνο με την Emilia Clarke;

Ευκαιρία να γνωρίσεις διαδικτυακά την Μητέρα των Δράκων, χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν σε σφάξουν οι Άσπιλοι.

Μην προσποιείσαι ότι δεν σε ενδιαφέρει η Emilia Clarke. Μπορεί να την ξέχασες επειδή τελείωσε η σειρά, αλλά σίγουρα μπορείς να θυμηθείς εκείνες τις πρώτες σκηνές της που σε έκαναν να αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό το κορίτσι και από ποιο πλανήτη ήρθε. Αυτή είναι η Daenerys που αγαπήσαμε.

 

 

Η ηθοποιός με αφορμή την πανδημία δεν κάθεται σπίτι να χαϊδεύει τους δράκους της. Προσπαθεί να μαζέψει 300.000 δολάρια για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό, μέσα από την καμπάνια που ακούει στο όνομα SameYou. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρήματα θα δοθούν για λειτουργία καινούργιων ΜΕΘ αλλά και να βοηθήσουν οικονομικά τα θύματα του κορωνοϊού, που έχουν βιώσει μέχρι και εγκεφαλικά από την κόπωση του οργανισμού. Και μάλιστα έχει και ένα πολύ καλό σχέδιο για να κινητοποιήσει όλο τον κόσμο στην προσπάθειά της.

Από τον κοσμάκη που θα μπει στη διαδικασία να δωρίσει λεφτά για τον σκοπό της, θα υπάρξουν 12 τυχεροί που θα δειπνήσουν μαζί της. Όχι βέβαια από κοντά, αλλά σε ένα virtual δείπνο που ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να φανταζόσασταν και μετά να κλαίγατε επειδή δεν θα συμβεί ποτέ. Να λοιπόν μία καλή ευκαιρία για να δείξεις την ανθρωπιά σου και παράλληλα να γνωρίσεις μία από τις πιο ωραίες γυναίκες της μικρής οθόνης.

 

 

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες για να την θυμηθείς καλύτερα. Απλά μην ντυθείς Khal Drogo σε περίπτωση που κερδίζεις. Απλά μην.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved