Πώς είναι σήμερα η «Ζήνα» και ο «Ηρακλής»;

Δύο από τις πλέον εμφατικές μορφές της τηλεόρασης

Όσο περνάνε τα χρόνια, όλα και λιγότερα έχουμε να μας θυμίζουν τα έτη εκείνα τα οποία λιώναμε μπροστά στην οθόνη ή τα σίριαλ με τα οποία μεγαλώσαμε. Όσο να είναι η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο όλο και κάποιο κανάλι θα έχει ακούσει τις κρυφές μας επιθυμίες και θα βάλει κάποιο παλιό σίριαλ.

Πριν λοιπόν έρθει η στιγμή να αναλώσουμε ολόκληρο το μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής στα Φιλαράκια και Big Bang Theory, υπήρχαν δύο σειρές που παρά το γεγονός ότι δεν παρουσίαζαν κάποια ποιότητα ή είχαν κάποια ιστορική και μυθολογική ακρίβεια, έκαναν όλο τον κόσμο να τις παρακολουθεί.

Ο λόγος για τη «Ζήνα» και τον «Ηρακλή».

 

Και αν για τον Ηρακλή λίγο-πολύ γνωρίζαμε ποιος είναι, η Ζήνα ήρθε από το πουθενά για να σκλαβώσει το κοινό χωρίς κανείς να γνωρίζει από πού έρχεται και αν πρόκειται για αληθινή φιγούρα του παρελθόντος.

Η ιστορία της πάντως ξεκίνησε ως… κακιά στο σίριαλ του «Ηρακλή», ωστόσο έκανε τόσο γκελ στον κόσμο που οι σκηνοθέτες την μετέτρεψαν σε σύμμαχό του και στη συνέχεια της έδωσαν και δικιά της σειρά.

 

Ο Κέβιν Σόρμπο και η Λούσι Λόουλες έδιναν άλλη αξία στα μεσημέρια μας και θα τους έχουμε για πάντα στην καρδιά μας, παρά το γεγονός ότι δεν τους πολυείδαμε ποτέ ξανά σε ταινία ή σειρά που να έκανε τόσο μεγάλο γκελ στον κόσμο.

Δείτε λοιπόν πώς είναι το δυναμικό δίδυμο των πρωταγωνιστών των δύο σειρών αλλά και μερικές από τις συμμετοχές τους σε άλλες παραγωγές στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved