Εσύ δε θα «ψαχούλευες» τη Victoria Bonya αν ήσουν ασφάλεια αεροδρομίου;

Yποψίες για κατασκοπεία από το «κουνελάκι» του Playboy.

Ο Τζιμ και ο Τζον έκαναν τη βάρδια τους στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για άλλη μία ημέρα της ήσυχης και προβλέψιμης ζωής τους.  Είχαν πιει τον καφέ τους, είχαν κοιμηθεί στη ζούλα για καμιά ωρίτσα ο καθένας ενναλάξ, είχαν διαβάσει την L.A TIMES πάνω από δύο φόρες, όπως ακριβώς έκαναν κάθε μέρα. Είχαν μιλήσει λίγο για τα προβλήματα που είχαν σπίτι με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Ανία, πλήξη και αγία βαρεμάρα.

17076233 1766866516975323 9156184428924370944 n

Και ξαφνικά έσκασε λίγο πριν το μηχάνημα ελέγχου η Victoria Bonya, μοντέλο εκ Ρωσίας, εκπάγλου καλλονής, μια γυναίκα υψηλής αισθητικής και σπάνιας φυσικής ομορφιάς με μια απίστευη κωλάρα και πόδια ιδανικά για προσκύνημα. Εκείνη κοιτούσε ανέμελα τον κόσμο γύρω της. Ο Τζον όμως κοίταξε τον Τζιμ με νόημα. Έστριψε το μουστάκι του και του είπε σε αυστηρό επαγγελματικό ύφος «Κάτι μου βρωμάει εδώ Τζον, η κοπέλα είναι σίγουρα κατάσκοπος».  Ο Τζιμ συμφώνησε σιωπηλά κουνώντας το κεφάλι του και σκέφτηκε από μέσα του «Προφανώς Τζον, με τέτοια κωλάρα τι άλλο θα μπορούσε να ήταν παρά κατάσκοπος;»

Προφανώς ο Τζιμ και ο Τζον έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να πείσουν τους πάντες πως το πρώην «κουνελάκι» του Playboy είναι κατάσκοπος. Και ότι πρέπει να τα πετάξει όλα. Να μείνει με το σλιπάκι της και να κάνει επικύψεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος από τα μάτια τους. Όταν δε βρήκαν μία μικροσκοπική κάμερα στις αποσκευές της ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πήγε να τους έρθει εγκεφαλικό από τη χαρά.

Τα είχε προβλέψει αυτά τα σκηνικά από το 90s το Saturday Night Live

 

Είχαν κάθε δικαίωμα να συνεχίσουν τον έλεγχο στην γκομενάρα αλλά άτυχη Victoria που έπεσε πάνω σε αυτά τα απίστευτα λιγούρια που δουλεύουν στην ασφάλεια του αεροδρομίου του Λος Άντζελες. Διότι το μεγαλύτερο μέρος της είδησης που διάβασες δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας αλλά πραγματικότητα.

Γιατί όντως κάποιοι έκαναν τον βίο αβίωτο στο διάσημο μοντέλο επειδή ισχυρίζονταν πως υπήρχαν υποψίες για κατασκοπεία από πλευράς της για λογαριασμό της KGB. Γελάει ο κόσμος! Όμως, αλήθεια, τώρα, αν εσύ ήσουν στη θέση του Τζον και του Τζιμ θα έκανες κάτι διαφορετικό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved