Air Jordan και Super Nintendo σε ένα παπούτσι

Κάποιος να μας τα κάνει δώρο ΤΩΡΑ. 

«Ωπα! Τι έχουμε εδώ;» φώναξα δυνατά στο γραφείο πριν λίγη ώρα. «Τι έπαθες ρε μαλάκα και μας κοψοχόλιασες» ήρθε η απάντηση από τους συναδέλφους που με κοίταζαν με συνδυασμό οίκτου και τρόμου. Προφανώς είχα γουρλώσει μάτια, είχα συρθεί λίγο πίσω με την καρέκλα, κρατούσα το γραφείο με τα νύχια και είχα αρχίσει να μονολογώ ακατάληπτα.

mesa 1

Τι έγινε ρωτάς; 2 σε 1 έγινε και δεν είναι σαμπουάν. Θυμάσαι εκείνη την παιχνιδομηχανή που (θα) έκανε καλύτερη τη ζωή σου;  To Super Nintendo που αν δεν στο παίρνανε δώρο για τα γενέθλια σου έβαζες τα κλάματα σαν μικρό κοριτσάκι. Που φυλούσες κατουρημένες ποδιές (φίλων σου) για να περάσεις ένα απόγευμα στο σαλόνι τους, απλά να τους κοιτάς να λιώνουν με αυτό το θαύμα λες και ήσουνα τελειωμένος «ματάκιας». Αυτήν την ονείρωξη! Ωραία, τώρα που σου το θύμισα, βάλε και άλλο ένα στοιχείο στην εξίσωση: Nike Air Jordan. Το παπούτσι των ονείρων σου (στο δημοτικό).

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ! Κανένα playstation, κανένα adidas. Αυτός ο τρελός τύπος που «τρέχει» το freakersneaks.com έκανε το θαύμα του αυτή τη φορά. Στον μεγάλο του αγώνα για το πιο νοσταλγικό αθλητικό παπούτσι όλων των εποχών, αυτή τη φορά άγγιξε τελειότητα. Είπε να συνδυάσει το γνωστό «μοντέλο» της Nike με το SUPER NES, έτσι γιατί μπορεί. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα βγάλει πολύ περιορισμένα «κομμάτια» από αυτό το έπος.

mesa 2

Για να ολοκληρώσω τον διθύραμβο αυτόν, για ετούτη εδώ την θεάρεστη προσπάθεια του «χομπίστα» κατασκευαστή να μας πάρει τα μυαλά, να πω το εξής: όταν λέω ότι τα έκανε 2 σε 1 το εννοώ απόλυτα. Δηλαδή έχει ενσωματώσει ο αθεόφοβος κανονικά παλιά χειριστήρια πάνω στα αθλητικά. Τι να πω, δεν περιγράφω άλλο, δε μπορώ.

Συγγνώμη, απλά για να το βγάλω από πάνω μου, θα πω και ένα τελευταίο πράγμα. Ποτέ στη ζωή μου δεν μου πήραν ούτε SUPER NES, ούτε AIR JORDAN. Καταραμένοι γονείς, τραύματα με γεμίσατε, και τώρα προσπαθώ να τα καλύψω. Ας μου τα κάνει κάποιος τώρα δώρο να ησυχάσω σας παρακαλώ πολύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved